INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Klopp pierde un titular pentru finala Cupei! » Și meciul cu Real Madrid e în mare pericol!

Fabinho, Liverpool , Foto- Getty Images
Fabinho, Liverpool , Foto- Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 11 mai 2022 12:18 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 14:06

Mijlocașul Fabinho (28 de ani) s-a accidentat în prima repriză al partidei Aston Villa - Liverpool (1-2), acuzând dureri în zona coapsei. Schimbat, brazilianul ar putea lipsi două săptămâni.

  • Liverpool - Real Madrid, finala UEFA Champions League, este programată sâmbătă, 28 mai, ora 22:00
  • Chelsea - Liverpool, finala Cupei Angliei, este programată sâmbătă, 14 mai, ora 18:45

Ritmul infernal în care trebuie să evolueze Liverpool, angrenată pe patru fronturi în acest final de sezon, îi creează probleme lui Klopp. Și în privința rezultatelor, cum a fost egalul cu Tottenham, însă și a lotului de jucători, care încep să resimtă efortul considerabil. Managerul german a încercat să mai menajeze dintre titulari pentru finala Cupei Angliei, numai că tot nu s-a putut feri de accidentări. 

I-a ținut pe margine pe Konate, Robertson, Thiago Alcantara și Salah în meciul cu Aston Villa (2-1), dar s-a rupt Fabinho, om esențial la mijloc.

Orice pentru FCSB - CFR Cluj pe Arena Națională! Gigi Becali a sunat managerul Saga Festival: „Vă dau 40.000 de euro”
FCSB
Orice pentru FCSB - CFR Cluj pe Arena Națională! Gigi Becali a sunat managerul Saga Festival: „Vă dau 40.000 de euro”

Klopp: „Ar fi trebuit să-l las pe bancă pe Fabinho”

„Dacă mă întrebați acum, aș spune că ar fi trebuit să-l las pe bancă pentru acest joc, însă nu mai pot întoarce asta. El a fost complet bine înainte de meci”, a explicat Klopp în Daily Mirror. 

Brazilianul a simțit dureri în zona coapsei și s-a întins pe gazon, primind primele îngrijiri medicale. Ulterior, Fabinho a dat semne că nu mai poate continua și a fost substituit în minutul 30 cu Jordan Henderson.

Nicolae Dobrin și Gică Hagi, comparați de Tănase Dima, singurul tehnician care i-a antrenat pe amândoi: „Unul era ambițios, celălalt artist”
GSP Live
Nicolae Dobrin și Gică Hagi, comparați de Tănase Dima, singurul tehnician care i-a antrenat pe amândoi: „Unul era ambițios, celălalt artist”

Probleme la tendon pentru Fabinho

Același Klopp a oferit detalii despre situația lui Fabinho: „Simțea ceva la mușchi. Nu a fost coapsa, ci-n cealaltă parte, în zona tendonului. El e destul de pozitiv, dar nu sunt sigur ce pot lua din asta, să fiu sincer. Vom vedea. Nu pot spune când va reveni pe teren”. 

8 goluri și un assistare Fabinho în 46 de meciuri din acest sezon la Liverpool

Sigur va rata partida cu Chelsea, de sâmbătă, din finala Cupei Angliei, și este sub un mare semn de întrebare recuperarea lui până la finala Ligii, pe 28 mai, cu Real Madrid.

VIDEO. Rezumat Aston Villa - Liverpool (1-2)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Disperarea lui Xavi după ratarea unui transfer visat: „Este păcat, nu putem concura cu ei”

Un înalt oficial guvernamental, arestat pentru jefuirea locuinței lui Benzema: „Fură de la Karim și îl fac director. Dacă fură de la Messi, îl fac ministru!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  11 Mai 2022, 14:34

A inceput razboiul phsihologic....sa-l vedeti cum joaca in final.

chinese_democracy
chinese_democracy  •  11 Mai 2022, 13:58

CIneva sa le spuna astora de la *** ca Real Madrid joaca finala, nu City ... :)))))))))))))))))))))))))))))))))) si voi ati adormit in minutul 89 ? :))))))))))))))))))))))))) ziaristi de sport cica ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează