CAMPIONATE  ·  ANTRENORI

Mesaj puternic al lui Lucescu pentru Fatih Terim: „Întotdeauna i-a plăcut să lupte și să câștige”

Mircea Lucescu i-a trimis un mesaj lui Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray
Mircea Lucescu i-a trimis un mesaj lui Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2020 17:25

Mircea Lucescu, 74 de ani, i-a transmis un mesaj antrenorului Galatei, 66 de ani, externat ieri din spital după ce s-a infectat cu coronavirus: „Are puterea de a depăși această suferință. Va câștiga și acum”. Luce l-a înlocuit pe Terim în 2000, chiar la Cim-Bom-Bom.

În vara lui 2000, după patru ani la Galatasaray, după ce a cucerit Cupa UEFA cu Hagi și Gică Popescu, Fatih Terim a părăsit Cim-Bom-Bom, plecând în Serie A.

Terim - Lucescu - Terim

Atunci, imediat, a fost înlocuit de Mircea Lucescu la clubul din Istanbul, cucerind Supercupa Europei și un titlu în Turcia. Doi ani mai târziu, realizând că aventura italiană e nereușită (la Fiorentina și apoi la Milan), Terim s-a întors la Galata. Și astăzi e tot antrenorul „leilor".

Între cei doi s-a păstrat o legătură puternică. Acum, când Terim (66 de ani) a fost atins de COVID-19 (a fost externat luni din spital), Luce i-a transmis un mesaj în ziarul Fotomaç.

„Fatih Terim e un nume de succes în istoria fotbalului turc. Un antrenor căruia i-a plăcut mereu să lupte și să câștige. Va câștiga și acum", a declarat antrenorul în vârstă de 74 de ani. „Îi urez să se refacă repede. Are puterea de a depăși acestă suferință. Galatasaray are nevoie de el. Mi-ar plăcea să-l vizitez când totul va fi bine". 

„Eu stau acasă cu familia în aceste zile dificile. Acesta e sfatul meu. Stați acasă pentru a ajuta doctorii care luptă să salveze vieți"
Mircea Lucescu, pentru Fotomaç

VIDEO: CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește mai multe știri despre fotbalul din Turcia:GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (2)
Vlad Hartea  •  31 Martie 2020, 18:51

Gest frumos !! De mult trebuia sa-i multumeasca pentru ca i-a lasat o echipa excelent formata !! Nu se mai poate lauda ca el a format si echipa Galatasaray pentru ca nimeni nu-l crede !!

Alexandru Chis  •  31 Martie 2020, 17:39

Tardiv de tarziu, Lucica! Trebuia sa ii urezi insanatosire grabnica chiar cand a fost diagnosticat cu Covid 19, nu dupa ce s-a insanatosit!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1