INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

CORONAVIRUS / Cine e internaționalul român izolat la sediul unui club din Turcia: „Au grijă de mine, dar mi-e dor de adrenalină”

Fotbalul din Turcia e în prezent suspendat. foto: Twitter Kayserispor
Fotbalul din Turcia e în prezent suspendat. foto: Twitter Kayserispor

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 18:33

Sivliu Lung jr., portarul de 30 de ani al lui Kayserispor, a rămas în Turcia, un alt campionat închis din cauza pandemiei de coronavirus

Acesta a povestit că locuiește temporar la complexul clubului, unde se antrenază în sala de forță, înoată și se relaxează. 

„Dacă mă întrebați acum două săptămâni, nu mă gândeam că o să ajungem să se întrerupă campionatul. Între timp, s-a ajuns la 6.000 de persoane infectate. 

Stau la complexul sportiv al clubului, au mai multă grijă de mine aici. Nu prea am cu cine să mă antrenez afară, dar clubul îmi pune la dispoziție sala, bazinul, facilitățile de spa. 

Îmi lipsește adrenalina dată de meciuri. În ziua meciurilor și chiar la o zi după meci, ai acel plus de adrenalină. Îmi lipsește foarte mult acest lucru”, a spus Silviu Lung jr., la TV Digi Sport. 

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus

Ovidiu Hațegan s-a testat pentru coronavirus după ce a condus Valencia - Atalanta: „Am avut simptome, m-am speriat”

CORONAVIRUS // Merve, fiica lui Fatih Terim, reacție virulentă după ce tatăl său a fost testat pozitiv: „Să vă bată Dumnezeu!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2000euroman
2000euroman  •  28 Martie 2020, 20:05

pai sa iti confiste averea incomensurabila stransa din datul cu piciorul in minge si sa iti dea maxim 500 de euro pe luna cand esti titular la echipa ta de club si zero lei daca nu esti titular. sa vezi atunci adrenalina.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează