INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

Mesaj emoționant al lui Messi pentru Aguero, după retragere

Messi și Aguero// Foto: Imago
Messi și Aguero// Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 17:35 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 17:45

Sergio „Kun” Aguero (33 de ani) și-a anunțat azi retragerea din fotbal, din cauza problemelor de sănătate. Lionel Messi (34 de ani), fostul său coleg de la naționala Argentinei și bunul său prieten, i-a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializere.

Messi este cel care a insistat pentru aducerea lui Aguero la Barcelona. Atacantul argentinian a semnat cu gruparea catalană doar pentru a juca alături de bunul său prieten și la echipa de club.

Când s-a aflat că Leo nu mai continuă pe „Camp Nou”, au apărut zvonuri că Aguero ar fi cerut conducerii grupării catalane să rezilieze contractul. Ceea ce argentinianul a dezmințit imediat. Acum, din cauza unei probleme de sănătate, e nevoit să se retragă. 

Kun Aguero și-a anunțat în lacrimi retragerea: „Am luat decizia acum 10 zile. Plec cu capul sus”
BARCELONA
Kun Aguero și-a anunțat în lacrimi retragerea: „Am luat decizia acum 10 zile. Plec cu capul sus”

Mesajul emoționant al lui Messi către Aguero

„Practic o carieră întreagă împreună, Kun. Am avut niște momente grozave împreună și altele care nu au fost atât de grozave, dar toate ne-au făcut să devenim mai apropiați și să devenim prieteni buni. Vom continua să petrecem timp împreună în afara terenului.

Știu că te doare foarte tare să vezi cum trebuie să încetezi să faci ceea ce îți place. Sunt sigur că vei continua să fii fericit, pentru că ești o persoană care radiază de fericire. Noi, cei care te iubim, vom fi alături de tine. Acum începe o nouă etapă a vieții tale și eu sunt convins ca te vei bucura de ea cu zambetul pe buze si cu tot entuziasmul pe care il pui în tot ce faci.

Toate cele bune în această nouă etapă! Te iubesc foarte mult, prietene, îmi va lipsi foarte mult să fiu alături de tine pe teren și când ne întâlnim la echipa națională" , a scris Messi într-o postare pe Instagram.

Venit în vară la Barcelona, Aguero a apucat să bifeze doar 4 meciuri (165 de minute) pentru catalani, fiind o bună perioadă de timp accidentat. A reușit un singur gol, cu Real Madrid (1-2). Va rămâne ultima reușită a lui Kun în cariera de jucător profesionist.

Barcelona, negocieri pentru Haaland » Mesajul transmis de Mino Raiola președintelui Laporta
BARCELONA
Barcelona, negocieri pentru Haaland » Mesajul transmis de Mino Raiola președintelui Laporta

Val de mesaje după retragerea lui Aguero

După acest anunț și foștii colegi de la Manchester City au ținut să-l omagieze pe Aguero. Yaya Toure, David Silva, Vincent Kompany au fost printre cei care i-au transmis mesaje argentinianului.

„Sergio, prietene. Sunt trist să văd că te retragi astăzi, dar sunt și entuziasmat pentru viitorul tău. În continuare, ai atât de mult de oferit fotbalului.

Am împărtășit multe momente grozave și mă simt binecuvântat că am fost coechipierul tău. Ești unul dintre cei mai mari. Să joc alături de tine a fost o onoare!”, a fost mesajul lui Yaya Toure, fostul său coleg de la Manchester City.

Un atacant extraordinar s-a retras din fotbal, dar și un mare coechipier, un prieten și o personalitate unică. Mulțumiri și respect pentru un fenomen autentic al lui Manchester City. Nu-ți mai doresc nimic în plus pentru că deja ești o legendă. 

- Vincent Kompany, fost jucător la Manchester City

Prietene, știu că a fost o decizie grea pe care a trebuit să o iei, dar te retragi ca o LEGENDĂ. A fost o onoare să împărtășesc cu tine atâtea momente frumoase, pe teren cât și în afara lui. Succes mai departe. 

- David Silva, fost coleg la Manchester City

Citește și:

Kun Aguero și-a anunțat în lacrimi retragerea: „Am luat decizia acum 10 zile. Plec cu capul sus”

Barcelona, negocieri pentru Haaland » Mesajul transmis de Mino Raiola președintelui Laporta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bimbaq
bimbaq  •  15 Decembrie 2021, 19:15

In ultimile zile 3 jucatori au parasit terenul cu dureri in piept, dificultati de respiratie... Aseara Martin Terrier de la Rennes, in weekend Victor Lindelof de la Manchester United, Piotr Zielinski de la Napoli... Sunt sute de cazuri de sportivi tineri in toate sporturile ce se prabusesc pe teren... In afara mass media au inceput sa puna intrebari, la noi suntem multumiti daca comentariile sunt lasate sa treaca...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează