INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Messi, antrenat de Reghecampf? Reacția oficială a lui Al-Wasl

Lionel Messi și Barcelona nu se mai află în cele mai cordiale relații. foto: Guliver/Getty Images +8   FOTO
Lionel Messi și Barcelona nu se mai află în cele mai cordiale relații. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 18:22 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 20:09

Lionel Messi și Barcelona nu se află în cele mai cordiale relații, iar zvonurile privind o plecare a argentinianului de pe Camp Nou au prins contur în ultimele săptămâni. 

Totuși, informația publicată în urmă cu câteva luni, conform căreia Messi ar putea ajunge în Emiratele Arabte Unite, la Al Wasl, echipa lui Laurențiu Reghecampf, este departe de a se adeveri. 

Surse din cadrul clubului antrenat de Laurențiu Reghecampf au negat vehement în presa din Emirate că ar fi existat vreo ofertă înaintată pentru Lionel Messi, punând totul pe seama unei erori de interpretare. Ei acuză că știrea inițială apărută pe acest subiect conținea o denaturare intenționată a informației, mai exact o înlocuire a siglei lui Al Wasl cu cea a lui Manchester City, echipă care, într-adevăr, ar fi interesată de achiziționarea lui Messi. 

Messi vrea să plece de la Barcelona!

Lionel Messi, 33 de ani, s-a săturat să fie învinuit pentru tot ce nu funcționează la Barcelona și a stopat negocierile pentru prelungirea contractului care expiră în 2021. 

Conform Cadena SER, argentinianul e decis să părăsească Barcelona în iunie 2021, când i se termină contractul!

Sursa citată susține că Messi s-a săturat de toate problemele apărute la club și mai ales de faptul că este văzut ca principal responsabil pentru situația în care se află Barcelona, fiind acuzat că el este cel care decide transferurile și soarta antrenorilor. Căpitanul catalanilor suspectează că informațiile de acest gen din presă sunt alimentate chiar de conducerea blaugrana și le-ar fi comunicat deja decizia celor mai importanți jucători, motivând că nu vrea să fie o povară pentru club.

FOTO. Imagini tari din Barcelona - Espanyol 1-0: 

+4 FOTO

VIDEO. Reghecampf a anunțat când revine în fotbalul românesc: „Mă întorc când o să fie momentul și când lumea o să fie pe aceeași direcție!”

Citește și alte știri despre Barcelona: 

„Bine ai venit la Juventus, Leo Messi” » Fotografia care a aprins imaginația fanilor italieni

BARCELONA - ESPANYOL 1-0. VIDEO + FOTO Și-au retrogradat rivala pe Camp Nou

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  10 Iulie 2020, 05:15

D-lor ziaristi, ce faceti va denunta ti ca ati plecat ´dupa fenta´ numai sa mai pomeniti o data numele unui antrenor indragit voua? Pai hai sa va zic -daca tot era sa plecati dupa fenta - a ti pierdut un subiect ´gras´, nu era o echipa in Romania (la fel de iubita voua! ) si culori asemanatoare...confuzia era gata! Ce articole, dezbateri, intreviuri, ce mai...ingramadeala maxima, maxim regret!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează