INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / BARCELONA - LEGANÉS 2-0

Messi, la un pas de golul 700 » Îl așteaptă a 10-a prelungire de contract!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 12:22 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 12:31

Lionel Messi, căpitanul Barcelonei a înscris și marți, ajungând la 699 de goluri în carieră la club și la națională. Va încheia în curând noul acord, pe 2 ani, până în 2023.

O imagine sugestivă pentru Messi și pentru meciul de marți, de pe "Camp Nou". În prima repriză, la o acțiune aproape de tușă, căpitanul blaugrana l-a depășit în sprint pe Unai Bustinza. Și stoperul care poartă banderola la Leganés l-a placat ca la rugby, trântindu-l la pământ. Argentinianul a protestat, dar s-a liniștit repede văzându-l pe fundașul advers cerându-i scuze.

48 de milioane de euroeste salariul anual net al căpitanului Messi în capitala Catalunyei

"La Pulga" a înscris și la 2-0 cu Leganés și a ajuns la 699 de goluri în meciuri oficiale în întreaga carieră: 629 cu Barça (720 de partide) și 70 cu naționala albiceleste (138 de selecții). Vineri, în deplasarea de la Sevilla, poate atinge bariera celor 700 de reușite.

440 de goluria înscris "puricele" în 476 de meciuri disputate cu Barcelona în LaLiga

Potrivit cotidianului Mundo Deportivo, Barcelona îi va prelungi în curând contractul lui Messi. Pentru a 10-a oară. Va semna un nou acord (cel actual expiră pe 30 iunie 2021), pentru încă două sezoane (1Ă1), valabil până în 2023. Iar salariul va crește și el. Este deja cel mai bine plătit jucător al planetei, cu aproape 50 de milioane de euro net anual. 

56 de goluriare argentinianul din penalty în campionat; l-a egalat pe Hugo Sánchez și mai are doar șase pentru a-l depăși pe Cristiano Ronaldo (61), lider all-time la acest capitol

Citește și alte știri despre La Liga

BARCELONA - LEGANES 2-0. VIDEO + FOTO Victorie chinuită pentru Barcelona cu ultima clasată din La Liga! Ansu Fati și Messi au adus cele 3 puncte

Ruptură totală la Real Madrid » Gareth Bale l-a enervat din nou pe Zidane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
saramago
saramago  •  17 Iunie 2020, 13:48

Barca n-a jucat grozav cu madrilenii din coada clasamentului. Nu prea cred că se va întoarce victorioasă de la Sevilla.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează