INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Messi la Inter sau Mbappe la Real Madrid? Rivaldo știe care mutare se va face

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 09:31

Brazilianul Rivaldo a analizat speculațiile de pe piața transferurilor. Campionul mondial din 2002 nu crede că Lionel Messi (32 de ani) va ajunge la Inter, în schimb acordă șanse mari de reușită mutării lui Kylian Mbappe (21 de ani) la Real Madrid. 

„Massimo Moratti, președintele lui Inter, a declarat că l-ar putea aduce pe Lionel Messi în Italia pentru a-și continua duelul de la distanță cu Cristiano Ronaldo. Așa cum am mai spus-o, nu cred că argentinianul va părăsi Barcelona pentru un alt club european. Nu văd niciun motiv să părăsească Spania, dar dacă se va întâmpla asta într-o zi cred că va alege un club din China sau MLS. Asta atunci când nu va mai fi decisiv pentru clubul catalan", a declarat Rivaldo pentru Betfair.

Mbappe e dorit la Madrid

„Am citit în presă că Real Madrid va încerca să îl aducă pe Kylian Mbappe în 2021. Bineînțeles că atacantul francez ar fi un transfer bun. Ar revigora clubul. PSG nu-l va ceda ușor, pentru un preț mic, dar fotbalul este o afacere. Fotbalistul nu vrea să mai stea mult în fotbalul francez. Cred că mai devreme sau mai târziu se va face mutarea în Spania", a spus Rivaldo.

Rivaldo, campion mondial cu Brazilia

Rivaldo este unul dintre cei mai titrați fotbaliști brazilieni. Atacantul a câștigat trofee în Brazilia, Spania, Italia, Grecia și Uzbekistan. Are în palmares și un titlu mondial, în 2002, și o finală pierdută, în 1998.

35 de goluriare Rivaldo în prima reprezentativă a Braziliei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Jonathas, uriașul de 1.92m din Spania, povestește cum a fost îngenuncheat de coronavirus: „Aproape că am leșinat la duș, niciodată n-am avut asemenea dureri”

Cluburile din Premier League au înaintat un ultimatum pentru Federație » Vor ca sezonul să fie gata până în iulie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează