INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Messi la un pas de bătaie cu antrenorul! Un fotbalist de 22 de ani a intervenit în conflict!

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 16:33

Marc Andre Ter Stegen, 25 de ani e unul dintre greii vestiarului la FC Barcelona. Neamțul a câștigat rapid respectul colegilor prin prestațiile de pe teren și prin calmul arătat în situațiile de criză.

Cel mai bun exemplu în acest sens este intervenția lui într-un conflict care putea degenera și strica atmosfera la Barça.

109 meciuriare Ter Stegen la Barcelona

Sport.es scrie despre ceartă din 2015, între Luis Enrique, fostul antrenor al catalanilor, și superstartul Lionel Messi, la un antrenament. Atunci, fotbalistul argentinian și antrenorul au avut un conflict pornit de la un joc-școală arbitrat de Luis Enrique.

Messi a fost faultat tare, antrenorul a trecut cu vederea faza, iar argentinianul i-a reproșat. Totul a degenerat rapid, cei doi au schimbat câteva cuvinte dure, iar decarul Barcelonei s-a dus amenințător spre tehnician. Ter Stegen a intervenit, l-a luat deoparte pe Messi și l-a calmat. Gestul goalkeeperului a fost apreciat de coechipieri, acesta reușind să liniștească situația cu multă maturitate, în ciuda celor 22 de ani pe care-i avea atunci și la doar jumătate de an după ce venise la clubul blaugrana.

2014e anul în care Ter Stegen a semnat cu Barcelona, iar actuala înțelegere expiră pe 30 iunie 2022

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2017, 23:10
Postat de Muzzi Ciprian pe 03 Noiembrie 2017, 20:58

e o vorba din batrani "mic si ***`!" :D imi aduc aminte de nea` Stealica,Dumnezeu sa-l odihneasca, cand vorbea de neamurile nevestei "1,20-1,30 si raaai, ba baiatule, de nu poti sa-i tii!" iti scapa printre degete! :P

.))))))))) eu am 198. am glumit, ironiile erau mai degraba fata de aspectul cancanist al anonimei, dar despre messi, chiar daca e scund, messi e un jucator exceptional, in primii 10 all time, dar nu l-as pune in primii 5 all time.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 Noiembrie 2017, 20:58
Postat de unico_biancorossi pe 03 Noiembrie 2017, 19:01

Adevarul e ca daca n-ar avea doar un metru, mesia ar fi un mare bataus. Si asa e foarte feroce, agresiv si violent, nu stii cand iti sare la jugulara din iarba !

e o vorba din batrani "mic si ***`!" :D imi aduc aminte de nea` Stealica,Dumnezeu sa-l odihneasca, cand vorbea de neamurile nevestei "1,20-1,30 si raaai, ba baiatule, de nu poti sa-i tii!" iti scapa printre degete! :P

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2017, 19:16

50% dintre stirile gazetei de perete sunt anonime. Anonimele nu conteaza.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează