INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Anunțul așteptat de toți fanii fotbalului » Când va debuta Messi la PSG

Leo Messi
Leo Messi

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 15:30 / Actualizat sambata, 21 august 2021 15:59

După ce s-a transferat la PSG, Leo Messi nu a apucat încă să debuteze pentru gruparea pariziană. Antrenorul Mauricio Pochettino a anunțat când vor putea fanii să-l vădă pe Leo pentru prima dată într-un meci oficial în tricoul Parisului.

La conferința de presă ulterioară partidei cu Brest, câștigată de PSG cu 4-2, Mauricio Pochettino a vorbit din nou despre momentul așteptat de toată lumea: primele minute ale lui Lionel Messi în tricoul altei echipe.

Antrenorul argentinian a afirmat că Leo ar putea debuta chiar în următoarea partidă, meciul din deplasare de la Reims.

„Messi s-a antrenat foarte bine în această săptămână. Dacă totul decurge bine, el ar putea fi introdus în lotul pentru meciul cu Reims", a fost anunțul făcut de antrenor, potrivit publicației Goal.com

Transferul lui Messi, mină de aur pentru PSG

Transferul lui Lionel Messi la PSG a generat un interes uriaș, de pe urma căruia clubul parizian a profitat din plin. PSG a obținut nu doar un număr uriaș de urmăritori noi pe rețelele de socializare, dar și un profit important din vânzarea de tricouri.

Potrivit publicației argentiniene TyC Sports, PSG a obținut 120 de milioane de euro de pe urma vânzării de tricouri cu Messi, în mai puțin de o săptămână de la oficializarea transferului! Iar de pe urma vânzărilor masive a profitat nu doar clubul, cât și... Michael Jordan. 

Tricourile vicecampioanei Franței sunt produse de firma Nike, dar vândute cu sub-brandul Air Jordan, al ex-baschetbalistul. De pe urma colaborării cu PSG, Michael Jordan obține 5% din veniturile totale, ceea ce înseamnă că dintre cele 120 de milioane de euro, îi vor reveni 6!

PSG, victorie cu Brest în Ligue 1

Vineri seara, PSG a jucat în a treia etapă a noului sezon de Ligue 1 cu Brest. Parizienii, fără Lionel Messi, Neymar, Sergio Ramos și Marquinhos, au câștigat cu 4-2. Marcatorii golurilor au fost Ander Herrera (minutul 23), Kylian Mbappe (36), Idrissa Gueye (73) și Angel Di Maria (90), respectiv Franck Honorat (42) și Steve Mounie (85). 

PSG este lider în Ligue 1 cu 9 puncte obținute din 9 posibile, golaveraj 10-5.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Reacția presei din Italia după golul lui Dennis Man la primul meci în Serie B: „N-are ce căuta în liga a doua”

Pep Guardiola își îndeamnă jucătorii să se vaccineze împotriva COVID-19: „Toți specialiștii spun că este singura soluție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ripensistu
ripensistu  •  21 August 2021, 17:58

Nu-l mai tot bagati in seama pe *** care nici macar nu e printre cei mai buni din lume, atacantii sint prea bagati in seama aiurea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  21 August 2021, 17:43

Care ma' toti fanii? Uite, pe mine nu ma intereseaza, sunt interesat să-l vad jucand pe Pedri, multumiri ptr tot ce-a făcut Messi, dar gata, ajunge!

elgabri
elgabri  •  21 August 2021, 17:19

Chiar nu ma intereseaza unde cum si cand joaca mercenarii platiti cu bani murdari !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează