INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Messi, scuipat și înjurat pe aeroport de un conațional! Fotbalistul a ripostat, lovindu-l!

foto: @JC_SanchezA
foto: @JC_SanchezA

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2015 07:54

Lionel Messi a trecut prin momente dificile pe aeroportul din Tokio. Barcelona s-a impus în finala Mondialului Cluburilor, 3-0, în fața lui River Plate, iar suporterii formației argentiniene n-au digerat prea bine înfrîngerea. 

Starul catalanilor a fost înjurat și scuipat de un suporter al lui River.

Mundo Deportivo scrie că fotbalistul a ripostat lovindu-l pe conaționalul său, iar Luis Suarez și Luis Enrique au intervenit în apărarea fotbalistului. Incidentul a avut loc în zona de control a pașapoartelor.

Lucrurile s-au calmat apoi, Messi fiind văzut glumind relaxat cu Luis Suarez și fără să dea prea mare importanță celor întîmplate.

Președintele lui River, Rodolfo D'Onofrio, condamnă faptele fanului echipei sale: "Mereu există cîte un prost ca ăsta. Messi e un cavaler. A marcat un gol și a ridicat mîna, cerînd scuze către fanii argentinieni. Mi-a povestit că a fost la un pas să joace la River în trecut".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Decembrie 2015, 14:26
Postat de steaua1986forever pe 21 Decembrie 2015, 13:21

ca astia de pe gsp adica?

Ca majoritatea dintre ei, da!:)))

catalynn
catalynn  •  21 Decembrie 2015, 13:52

Un *** acel asa zis fan ... Ce era sa faca Messi, sa nu joace?! Daca sa zicem ca trișa, baga gol din offside, plonja in careu ca Ronaldo, marca cu mâna ca Maradonna sau alte din astea atunci sa zicem ca poate era de înțeles frustrarea respectivului insa in niciun caz comportamentul. Eu unul sunt fan Cristina Neagu inca de acum 5 ani, iar faptul ca a trebuit sa plece afara dupa ce Oltchim s-a desființat nu pot spune ca m-a bucurat, eufemistic vorbind. Cand Buducnost a bătut CSM la Polivalenta acum vreo 2 luni, Cristina fiind ca de obicei una dintre cele mai bune de pe teren, trebuia sa ma duc sa o înjur?! Asta e, atat timp cat joaca pt Romania la cel mai înalt nivel, tot respectul (fara Messi Argentina nu prindea finala de CM). Nici macar lui Moți nu ii port pica pt ca a eliminat Steaua, cu atat mai putin sa il iau la flegme daca l-as intâlni pe undeva ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Decembrie 2015, 13:21
Postat de cpt.ahab pe 21 Decembrie 2015, 11:34

Astia nu-s fani, ci descreierati fara viata sociala.

ca astia de pe gsp adica?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează