INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALAVES - BARCELONA 1-1

Vedetele Barcelonei, atacate de un fost campion cu Dinamo: „Messi, Pique, e timpul să lăsați fotbalul mare de care păreți cam plictisiți și luați banii arabilor sau chinezilor”

FOTO: Guliver/GettyImages +15   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 13:45 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 14:25

Barcelona a remizat, 1-1 pe terenul lui Deportivo Alaves, în etapa a 8-a din La Liga, iar Lucian Goian i-a criticat pe Leo Messi și Gerard Pique.

Lucian Goian (37 de ani), fost campion cu Dinamo, a avut un mesaj dur la adresa vedetelor Barcelonei după prestația de sâmbătă seară. Liber de contract după despărțirea de Chennaiyin FC, din India, Goian a postat un mesaj pe contul său de facebook.

„Messi, Pique, v-am adorat cu toții ani la rând. Cred că e timpul să lăsați fotbalul mare de care păreți cam plictisiți în ultimul timp și luați calea (banii) arabilor sau chinezilor”, a fost mesajul lui Lucian Goian.

FOTO. Imagini spectaculoase de la Alaves - Barcelona

+11 FOTO

VIDEO Rezumatul meciului Juventus - Barcelona

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Quique Setien, dezvăluiri despre relația cu Messi: „Cine sunt eu să-l schimb?! Dacă acolo l-au acceptat atâția ani așa cum e” » Ce spune despre 2-8 cu Bayern

Barcelona, în colaps! » Clubul e amenințat cu FALIMENTUL. Cu cât trebuie redus fondul de salarii

Barcelona, încă un pas greșit: 1-1 cu Alaves, echipă care a jucat 30 de minute în 10! Catalanii au luat doar 2 puncte din 12 în La Liga

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
creeperno
creeperno  •  01 Noiembrie 2020, 22:41

Daca avea contra lotul asta, tot pe locul 15 era

pariez_tot_ce_am
pariez_tot_ce_am  •  01 Noiembrie 2020, 19:33

Lucian Goian ***, sunati pe Messi si Pique in direct :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Noiembrie 2020, 16:13

Toată lumea se ia de Goian. Adica unii care comentează și-și dau cu părerea despre oricine, dar care n-au fost decât chibiți în întreaga lor existență, îi contestă dreptul unui fotbalist cunoscut de a-și exprima o opinie!? România- un Caracal de 238.000 de km pătrați!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează