INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Mesut Ozil, OUT din lotul lui Fenerbahce! Ce a făcut fostul jucător de la Real Madrid și Arsenal

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 16:28 / Actualizat joi, 24 martie 2022 17:20

Mesut Ozil (33 de ani) a fost exclus din lotul lui Fenerbahce pe o perioadă nedeterminată, după o altercație verbală cu antrenorul interimar Ismail Kartal (60 de ani).

Fostul jucător al lui Arsenal a fost căpitan în ultimul meci de campionat, câștigat de Fener duminică, scor 2-1, pe teren propriu în fața celor de la Konyaspor. Schimbat la pauză, Ozil a fost nemulțumit și a avut un dialog aprins cu Ismail Kartal, antrenorul interimar al lui Fenerbahce. În urma conflictului s-a decis excluderea din lot a mijlocașului, titrează The Sun.

Șumudică a plecat azi spre Arabia Saudită » Ironie pentru Mutu, de pe aeroport: „Dacă s-a iritat, să-și dea cu alifie”
ARABIA SAUDITĂ
Șumudică a plecat azi spre Arabia Saudită » Ironie pentru Mutu, de pe aeroport: „Dacă s-a iritat, să-și dea cu alifie”

Mesut Ozil, OUT din lotul lui Fenerbahce!

După incidentele de duminică, clubul a anunțat oficial astăzi excluderea din lot a lui Mesut Ozil, dar și a lui Ozan Tufan, revenit recent după un împrumut în Premier League, la Watford. Excluderea lui Tufan a fost de asemenea o decizie a antrenorului Kartal.

Potrivit sursei citate, cei doi nu se vor mai putea antrena cu prima echipă. Până în acest moment, nu există nicio informație cu privire la durata acestei suspendări. 

9 goluriși 2 pase decisive în 26 de meciuri a reușit Ozil pentru Fenerbahce în acest sezon

Totuși, interimatul lui Kartal s-ar putea încheia curând, clubul din Istanbul fiind în căutarea unei soluții permanente. Favoritul turcilor pentru a o prelua pe Fener este fostul selecționer al Germaniei, Joachim Low, care a avut la rândul său un conflict cu Mesut Ozil în perioada cât a fost la conducerea „Mannschaft-ului”.

Mesut Ozil a semnat cu Fenerbahce în ianuarie 2021, după ce a fost lăsat să plece liber de contract de către Arsenal.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Surpriza zilei în fotbal vine din Spania » Barcelona i-ar fi făcut o ofertă lui Lewandowski

Miliardarii de la Newcastle vor un star de la Manchester United » Francezul poate semna în orice moment

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează