INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Thierry Henry și Jamie Carragher, uluiți de fostul fotbalist al lui Manchester City: „Cheltuiești 600 de lire pe săptămână pentru asta?!”

Micah Richards (34 de ani), fost internațional englez, a dezvăluit că dă 600 de lire sterline în fiecare săptămână pentru a se tunde.
Foto: Imago
Micah Richards (34 de ani), fost internațional englez, a dezvăluit că dă 600 de lire sterline în fiecare săptămână pentru a se tunde. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 10:43 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 11:24

Micah Richards (34 de ani), fost internațional englez, a dezvăluit că dă 600 de lire sterline în fiecare săptămână pentru a se tunde.

Fostul fotbalist al lui Manchester City a spus că dă 200 de lire de fiecare dată când se tunde. Nu asta i-a șocat însă pe colegii de emisiune, ci faptul că merge la frizer de 3 ori pe săptămână, se arată într-un videoclip postat de emisiunea CBS Sports Golazo pe contul oficial de Tik Tok. 

Posibile sancțiuni de impact » Barcelona riscă retrogradarea
BARCELONA
Posibile sancțiuni de impact » Barcelona riscă retrogradarea

VIDEO. Micah Richards se tunde de 3 ori pe săptămână » O tunsoare costă 200 de lire

Micah Richards, fost jucător la Manchester City, lasă 600 de lire sterline în fiecare săptămână la frizer!

Kate Abdo, moderatoarea emisiunii realizată pe canalul american de televiziune Paramount Plus, a întrebat, la finalul meciului dintre AC Milan și Tottenham, câștigat de italieni în Liga Campionilor, cine are o tunsoare mai frumoasă dintre Olivier Giroud și Micah Richards. 

Mihai Rotaru, decis să taie în carne vie: „Cine nu respectă asta pleacă! Nu contează numele lui”
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru, decis să taie în carne vie: „Cine nu respectă asta pleacă! Nu contează numele lui”

Kate Abdo: „Văzând interviul acordat de Olivier Giroud, nu poți decât să te întrebi: «Cine are o tunsoare mai frumoasă? Olivier Giroud sau Micah Richards?»”
Micah Richards: „A mea e mai frumoasă”. 

Întrebat de Jamie Carragher, legenda lui Liverpool, de câte ori se tunde în fiecare săptămână, Micah Richards a răspuns: „De 3 ori”, spre surprinderea fostului fundaș al „cormoranilor”. 

Kate Abdo a dezvăluit apoi că Micah Richards și-a luat frizerul cu el în Qatar, acolo de unde a comentat partidele disputate la Campionatul Mondial, iar Jamie Carragher a fost șocat: „Poftim?!”. 

Thierry Henry, aflat și el în studio, era uluit de obiceiurile lui Micah Richards, întrebându-l pe acesta: „Ce? De câte ori ai zis că te tunzi în fiecare săptămână?”

Întrebat de Kate Abdo câți bani dă la frizer în fiecare săptămână, Richards a replicat: „200 de lire sterline la fiecare tunsoare”. Jurnalistei nu i-a venit să creadă: „Cheltuiești 600 de lire sterline pe săptămână la frizer?!”

„Când spun asta, mă refer la faptul că mă voi tunde într-o zi în care sunt meciuri de Champions League, dar și în weekenduri, atunci când sunt și alte meciuri”, a spus Micah Richards. Jamie Carragher l-a întrebat: „Deci te tunzi două zile la rând, atunci când sunt meciuri în Liga Campionilor? O să îi dai frizerului 400 de lire?”. 

Therry Henry l-a chestionat: „De ce faci așa ceva?”, la care englezul i-a răspuns: „Trebuie să arăt bine. Când arăți bine, performezi”. Kate Abdo a făcut după aceea un calcul: „Dacă spui că dai 600 de lire în fiecare săptămână la frizer, înmulțit cu 52 de săptămâni, cât are un an, ajungem la concluzia că dai peste 31.000 de lire pe an numai la frizer”. 

Micah Richards a ținut însă să o corecteze: „Un sezon fotbalistic nu are 52 de săptămâni. Sezonul are, să spunem, 40 de săptămâni”. Kate Abdo a venit cu un nou scenariu: „Să înjumătățim atunci numărul săptămânilor. Ai cheltui 15.000 de lire în acea perioadă”. 

Micah Richards, de două ori campion în Premier League cu Manchester City 

Micah Richards și-a făcut junioratul la Oldham Athletic și Manchester City. În tricoul „cetățenilor” a adunat 246 de meciuri, a marcat 9 goluri și a dat 14 pase de gol. Între septembrie 2014 și iunie 2015, Manchester City l-a împrumutat pe Micah Richards în Italia, la Fiorentina. Între iulie 2015 și iulie 2019, Micah Richards a jucat la Aston Villa, formație de la care s-a și retras.

4 trofeea cucerit Micah Richards cu Manchester City: două titluri în Premier League (2012, 2014), o Cupă a Angliei (2011) și o Cupă a Ligii Angliei (2014)

În tricoul naționalei Angliei, Micah Richards a adunat 13 selecții și a marcat un gol (Anglia - Israel 3-0, 8 septembrie 2007, în preliminariile EURO 2008). 

Micah Richards, cunoscut pentru excentricitățile sale de când era fotbalist

Într-un interviu oferit presei din Anglia, Richards a vorbit despre pericolul la care tinerii fotbaliști sunt expuși atunci când ajung să semneze contracte importante în fotbal, oferind ca exemplu chiar propria experiență. Acesta a povestit ce decizii a luat la 17 ani, imediat după ce a semnat un contract de profesionist cu Manchester City.

„Am trecut de la 500 de lire sterline pe săptămână la 50.000. Îmi amintesc că într-o lună am primit 250.000 de lire sterline. Când am văzut primul meu salariu eram la antrenament și nu mi-a venit să cred. Am început să mă uit la case în Hale (n.r. - suburbie din Manchester, unde locuiesc mulți fotbaliști de la City și United) și am cumpărat o casă de 3 milioane de lire sterline cu șapte dormitoare și am locuit cu cei doi frați ai mei, doi veri și cel mai bun prieten al meu. 

Acolo unde locuiam înainte era deja mai mult decât suficient, dar asta se întâmplă când ești fotbalist. «Cine are cea mai bună casă? Cine are cea mai bună mașină?». Nu poți fi niciodată mulțumit. Întotdeauna trebuie să vrei mai mult”, a declarat Richards potrivit dailymail.

„Mai întâi am avut un Range Rover și un Aston Martin. Apoi, am cumpărat un Ferrari, un F430. Apoi un 458 Speciale (n.r. - tot Ferrari). La un club din Los Angeles am dat peste 150.000 de dolari într-o noapte. A fost atât de exagerat, am dat bacșișuri și am vrut cea mai mare sticlă de șampanie. 

După acel moment mentalitatea mea s-a schimbat. Mi-am rezervat vacanța pentru o lună, dar am venit acasă după trei săptămâni, spunând: «Nu mai pot face asta. Nu pot. O să ajung fără bani»”, a mai dezvăluit Richards.

Citește și: 

Karim Benzema, peste legendarul Raul! Performanța francezului în tricoul lui Real Madrid, în urma „dublei” înscrise în poarta lui Elche, în La Liga

Posibile sancțiuni de impact » Riscă Barcelona retrogradarea?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ionutplural
ionutplural  •  16 Februarie 2023, 17:24

Bani de seminte pentru el :))

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  16 Februarie 2023, 16:43
Postat de DMA87 pe 16 Februarie 2023, 12:19

Asta înseamnă să faci ceva pe banii tăi, să apreciezi valoarea banului. Și, de ce să nu o recunoaștem, să arăți ca naibii. În materie de coafură vorbim. Discuția ar fi fost interesantă dacă ar fi fost întrebat și cât dă la amante. Dacă tot nu face rabat... :)))

Iti dai seama ca mi se pare absurd cred ca e un fel de "tic" sau superstitie deja din partea lui, dar e preoblema lui, banii lui, dar sunt convins ca omu isi scoate banii astia intr-o singura luna din inchirierea vreunei proprietati pe care o detine prin Londra sau prin alta parte. La ce chirii sunt in Londra, daca are 2 garsoniere intr-o zona mai buna scoate 15-20k lire pe luna din nimc...si zic aici garsoniere, daca are vreo vila scoate lejer 20-30 k pe luna.

napoli01
napoli01  •  16 Februarie 2023, 13:12

34 de ani? Therry Henry esre mai mic cu 10 ani decat el. De tunsoare, ce sa mai zici? Bun croitorul care il tunde

Vezi toate comentariile (6)
Comentează