INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

GALERIE FOTO Michela Persico, logodnica lui Daniele Rugani, depistată pozitiv la coronavirus

FOTO: Instagram +21   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 16:26

Daniele Rugani (25 de ani), fundașul central al lui Juventus, a fost primul fotbalist de elită care a fost confirmat cu coronavirus. 

Nici logodnica lui nu a scăpat. Michela Persico a anunțat pe Instagram că a fost și ea depistată pozitiv. 

„Doresc să vă liniștesc. Mă simt foarte bine. Nu am simptome. Iar dacă febra crește puțin trebuie să luăm un medicament și totul ne trece”, a explicat Michela pe Instagram.

+17 FOTO

Vezi cum e afectat sportul mondial de coronavirus:

 1. URO 2020 a fost amânat pentru 2021
   
 2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
   
 3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
   
 4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
   
 5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
   
 6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
   
 7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează