INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - NEWCASTLE UNITED 4-1

Mikel Arteta explică productivitatea lui Arsenal: „Ne distrăm”

Mikel Arteta e managerul lui Arsenal din decembrie 2019 Foto: Guliver/GettyImages
Mikel Arteta e managerul lui Arsenal din decembrie 2019 Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 08:12 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 09:32

Managerul lui Arsenal, Mikel Arteta, a comentat victoria categorică a echipei sale în meciul cu Newcastle United.

Arsenal a făcut spectacol, sâmbătă seară, cu Newcastle United. Scor final, 4-1! „Tunarii” au fost ajutați să deschidă scorul de Botman, care a trimis balonul în proprie poartă, la un corner (18), dar apoi și-au călcat în picioare adversarul.

Dan Șucu a recunoscut: „Doar în acel moment vom putea câștiga campionatul”
POLI IAȘI - RAPID 3-1
Dan Șucu a recunoscut: „Doar în acel moment vom putea câștiga campionatul”

Kai Havertz a stabilit scorul la pauză, 2-0, încă din minutul 24, iar iar Saka (65) și Kiwior (69) l-au dus la un neverosimil 4-0. Meciul era practic jucat când Willock a înscris golul de onoare al lui Newcastle (83).

Arsenal este pe locul 3, la un punct de a doua clasată, Manchester City, și la două de liderul Liverpool, iar managerul Mikel Arteta este încântat de echipa sa.

Mikel Arteta, categoric: „Trebuie să continuăm pe linia asta”

„Înscriem goluri în moduri diferite. Trebuie să continuăm pe linia asta. A fost o mare performanță. Intensitatea, agresivitatea, angajamentul - am fost răsplătiți”, a comentat Arteta.

El a făcut referire și la eșecul de la mijlocul săptămânii, în „optimile” Ligii, în fața lui FC Porto (0-1): „Nu ne putem plânge de rezultat. Am arătat și acolo cât de mult ne-am dorit să câștigăm. O vom face din nou”.

Mikel Arteta despre foamea de goluri a lui Arsenal

Secretul victoriei la scor cu Arsenal? „Nu este niciun secret. Cum spuneam, înscriem în diferite moduri. Și atunci când o facem, vrem și al doilea gol, și al treilea; și al patrulea. Ne distrăm. Astăzi puteam marca mult mai multe”, a spus Arteta.

Mijlocașul Jorginho, 32 de ani, n-a marcat, dar s-a numărat printre cei mai buni de pe teren și managerul „tunarilor” n-a uitat: „A fost magnific”.

De asemenea, el a vorbit și despre atmosfera „electrizantă” de pe Emirates: „Vrem să fim cel mai bun club din lume. Și dacă asta ne dorim, atmosfera trebuie să fie cea mai bună”.

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI. Ce spune directorul Gazetei Sporturilor după Napoli - Barcelona 1-1 și Porto - Arsenal 1-0

Mai puteți citi:

Aici vor sta „tricolorii” la EURO 2024 » 3 hoteluri de lux, în 3 orașe diferite

Italia țintește sus la EURO 2024 » Luciano Spalletti își avertizează jucătorii: „Veniți la națională pentru a câștiga EURO, nu pentru Call of Duty”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zorrozabal
zorrozabal  •  25 Februarie 2024, 16:12

Arsenal da cel puțin un gol pe meci din corner-de regula la inceputul meciului!Dar la Porto-unde a avut posesie de 70% și vreo zece -12 cornere,nu a reușit nici macar sa creeze pericol la cornere- din cauza arbitrului neamț!Invariabil la cornere macar unul din jucatorii lui Porto, se arunca pe jos-simulâmd ca a fost faultat-iar arbitrul dicta fault!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close