FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - RAPID 3-1

Dan Șucu a recunoscut: „Doar în acel moment vom putea câștiga campionatul”

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 06:56 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 08:14

Acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, a asistat din tribună la eșecul Rapidului în Copou (1-3) și la final a tras concluziile.

Rapid a înregistrat primul eșec în Superliga din acest an. După 5 victorii la rând, giuleștenii au pierdut în Copou, în fața Politehnicii Iași (1-3).

Galeria Rapidului n-a acceptat eșecul de la Iași! Imaginile surprinse imediat după meci: „Chiar nu înțeleg reacția”
Poli Iași - Rapid 3-1
Galeria Rapidului n-a acceptat eșecul de la Iași! Imaginile surprinse imediat după meci: „Chiar nu înțeleg reacția”

Aflat în tribună, acționarul majoritar al oaspeților, Dan Șucu, a apreciat la final că în cadrul clubului sunt încă puțini aceia care cred cu adevărat în șansele echipei la titlu.

Dan Șucu, după Poli Iași - Rapid 3-1: „N-am arătat ca o echipă care își dorește titlul”

„N-am arătat ca o echipă care își dorește cu adevărat să câștige campionatul, să lupte pentru câștigarea campionatului. Deocamdată, cred că suntem încă prea puțini cei care credem că putem.

Când o să fim mai mulți, când o să fim mai încrezători, probabil o să și putem. Felicitări jucătorilor echipei adverse! Au fost foarte puternici", a comentat Dan Șucu, la plecarea de la stadion.

Cristi Săpunaru și-a recunoscut vina: „La gafa mea s-a făcut diferența”

Rapidul a pierdut în urma unei greșeli grave comise de căpitanul Cristi Săpunaru, care a condus la golul egalizator și de acolo la o cădere totală a echipei.

La final, Săpunaru a admis că poartă vina pentru eșec. „Am dat pe lângă minge și de acolo i-am băgat în meci. Se întâmplă. Mergem mai departe, avem meci cu UTA.

La gafa mea s-a făcut diferența. Până în secunda aia nu avuseseră nicio ocazie. Am pierdut un punct jumătate și îl vom recupera.

Urmează meciul cu UTA, trebuie să spălăm rușinea de astăzi. Trebuie să câștigăm punctele și să rămânem pe poziția secundă”, a spus Cristian Săpunaru la Orange Sport.

Florin Răducioiu: „Săpunaru mi se pare prea critic cu el”

La Prima Sport, fostul internațional Florin Răducioiu, acum analist TV, a comentat: „Săpunaru mi se pare prea critic cu el, este un jucător experimentat. Într-adevăr, a făcut o greșeală copilărească. Dar echipa ar fi trebuit să își revină. Rapid mi s-a părut o echipă lentă”.

VIDEO. Alexandru Ioniță, fostul mijlocaș al Rapidului, declarații la plecarea în China: „Consider că este un pas în față pentru cariera mea” + Nu exclude o revenire în Giulești

Mai puteți citi:

Cum a pregătit Leo Grozavu victoria sezonului: „N-aș vrea să fiu malițios, dar Rapid are asta în pedigree”

Pancu a văzut reacția fanilor Rapidului și e convins: „De acum, un singur lucru e clar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
atthur
atthur  •  26 Februarie 2024, 09:12
Postat de balderis pe 25 Februarie 2024, 13:44

Vorbește ,,10 - 0” . Trebuie să ai tupeu obraznic, să comentezi tu, care ai făcut țara de rîs ani la rînd. Voi n-ați pierdut nici un meci, mă !?

Ba da prosteas,am pierdut grav,doar că noi pierdeam și blonzii tăi cu tine-n frunte vă "uitați la TV" Și ceva-mi zice că și anul ăsta tot acolo(la TV) o să jucați...!!!...

balderis
balderis  •  25 Februarie 2024, 21:28
Postat de dr.jivago pe 25 Februarie 2024, 20:05

Ce ai fato? S-a umflat orzul?ai însăilat si tu o compunere de clasa a doua si vrei o reducere ptr a cumpara o somiera cu arcuri?

Iar a apărut, *** comentacilor !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  25 Februarie 2024, 21:16

Amice Botezatu, hotaraste-te ! Nea Sucu a "recunoscut " sau a " apreciat" ca sunt putini în cadrul clubului care cred ca Rapid poate lua titlul ? Eu remarc ca ești de rea credință ,considerând ca a recunoaște are același înțeles cu a aprecia. Demonstreaza-ne ca ai puterea sa recunoști ca ai băgat bățul prin gardul urii..si introduci în titlul articolului " a apreciat" în locul a recunoscut. Hai fa-o ca nu doare !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează