INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

MILAN - FIORENTINA // VIDEO Dezastru istoric: AC Milan în picaj! Trei eşecuri în serie după 81 de ani și conducerea are deja o listă de 3 posibili antrenori

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2019 11:24

AC Milan a pierdut cu Fiorentina, 1-3, iar rossonerii s-au făcut din nou de râs şi au fost insultaţi de tifosi, ce au plecat de la stadion. Echipa cu al doilea cel mai slab atac şi apărare franjuri a fost demolată de un Frank Ribéry fantastic la 36 de ani.

Locul 16, şase puncte după şase etape, la unu de retrogradare şi 12 de lider, tocmai rivala din oraş. Cel mai prost atac după Udinese, cu numai 4 goluri marcate. Trei înfrângeri consecutive, cu şapte goluri primite. 

Din sezonul 1938-1939 n-a mai trăit Milan un asemenea dezastru şi este doar a treia oară în istoria clubului cu o serie atât de neagră! Fiorentina a defilat duminică seară (3-1) în faţa unui adversar fără cap şi coadă, care îi oferă însă credit antrenorului Marco Giampaolo, contestat dur şi insultat de ultraşii Peluzei Sud, înainte de a părăsi San Siro fără s-aştepte finalul ruşinos. Doar Donnarumma, ce a apărat un penalty, a scăpat de critici. 

Rezumatul VIDEO al meciului AC Milan - Fiorentina

Bennacer, două penaltyuri! 

Rossonerii au luat deja trei cartonaşe roşii, locul 1 la egalitate cu Verona. Musacchio a fost eliminat cu VAR (văzuse "galben" iniţial), după ce era să-i rupă tibia lui Ribéry. Bennacer, mijlocaşul adus cu 16 milioane de la Empoli!, l-a completat, provocând două penaltyuri. Ultimul în Serie A fusese Ogbonna, în februarie 2013. 

„Giampaolo a fost alegerea noastră şi îl vom apăra mereu. Are nevoie de timp cu această echipă tânără, dar şi fanii au dreptate să se revolte. Jucătorii trebuie să-şi facă autocritica, doar prin muncă vom ieşi din criză” 
Paolo Maldini, director tehnic Milan 

„Ribéry este clasă pură” 

În aceste condiţii, nu trebuie să mire că trupa lui Montella a fost solistă pe San Siro, condusă de un Ribéry formidabil şi la 36 de ani. Francezul a devenit cel mai în vârstă jucător din Top 5 campionate ale Europei cu cel puţin două goluri şi un assist în acest sezon! Acum a creat faza de la prima lovitură de la 11 metri şi apoi a dus scorul la 3-0.  


A fost cel mai bun de pe teren şi a primit aplauzele unui întreg stadion. „Clasă pură şi o perlă la final, pentru un stading ovation de poveste”, l-a remarcat Sportmediaset, care i-a acordat nota 8. L-a secondat inepuizabilul şi impetuosul Chiesa (un assist), care şi-a permis luxul să rateze un penalty la 0-2.  

2 antrenoriau pierdut patru meciuri din primele şase pe banca Milanului în Serie A. Marco Giampaolo a fost precedat de Italo Galbiati în 1982, când rossonerii au terminat pe 14, retrogadând

5 victoriiîn deplasare contra Milanului a reuşit Fiorentina din sezonul 2011-2012 încoace. Nimeni din Serie A n-are un asemenea bilanţ. Montella are trei dintre succese, doar Allegri îl întrece (4)

3 antrenoriaşteaptă pentru a-l înlocui pe Giampaolo: Spalletti, Rudi Garcia şi Şevcenko, primii doi fiind liberi

Vezi și: 

VIDEO Ștefan Radu, gol fantastic în poarta lui Ionuț Radu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  30 Septembrie 2019, 17:28

Din pacate Milanul nu isi revine de ani multi, ca si man united..echipele mele favorite din italia si anglia, . La Milan este clar problema lotului..foarte multi fotbalisti modesti au ajuns sa imbrace tricoul diavolului milanez..nu poti sa iti revii cu o echipa in care sunt doar 2-3 care merita sa fie acolo..donnaruma, piatek , romagnoli..restul sunt jucatori de genoa si bologna.. la united la fel, un lot foarte slab, in comparatie cu liverpool si city. Pacat, dupa Barca si Madrid, cele doua sunt cele mai mari branduri din fotbalul mondial.

magic4ever
magic4ever  •  30 Septembrie 2019, 11:46

Ribery este un fotbalist de top chiar si la 36 de ani care daca nu are probleme cu accidentarile poate evolua fara probleme la primele 15 echipe din lume si echipe precum Milan,Roma,Napoli,Arsenal,Manchester United, Chelsea si altele nu sau interesat de el si este peste multi fotbalisti din atacul acestor echipe...a ajuns la Fiorentina care este sub nivelul lui...la fel si Ibrahimovic, joaca fara probleme titular la toate aceste echipe de top si pun pariu ca ar marca cel putin 20 de goluri pe sezon daca nu se accidenteaza...

magic4ever
magic4ever  •  30 Septembrie 2019, 11:40

Vai de capul lor...mai bine ramaneau cu Gatusso antrenor, macar cu el se bateau pentru locul 4...au adus un antrenor mai slab decat Gatusso care a avut un sezon bun la Sampdoria...lotul este foarte slab, in special apararea...AC Milan are nevoie de un antrenor de top gen Capello sau Mourinho pentru a redeveni in elita fotbalului italian...Inter la adus pe Conte si defileaza prin serie A...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează