Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 17:05 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 17:55

Ultima în grupa F a Ligii Campionilor și pe 3 în Serie A, AC Milan a decis să se întărească în mercato din ianuarie. Are nu mai puțin de 4 nume pe listă: Jakub Kiwior, de la FC Arsenal, Benoît Badiashile (Chelsea), Konstantinos Koulierakis (PAOK) și Maxime Estève (Montpellier).

AC Milan traversează o perioadă foarte dificilă. În Champions League tocmai a pierdut în fața Borussiei Dortmund, 1-3, și e în coada clasamentului grupei F înaintea ultimei etape. Iar în campionat, echipa pregătită de Stefano Pioli se află la 6 puncte de liderul Inter, pe locul 3, dsupă 13 etape.

Stefano Pioli e în pericol să fie demis! Cine ar veni interimar pe banca tehnică a lui Milan și care este obiectivul la vară
ITALIA
Stefano Pioli e în pericol să fie demis! Cine ar veni interimar pe banca tehnică a lui Milan și care este obiectivul la vară

Jakub Kiwior, de la Arsenal, e în capul listei lui AC Milan

Și de aceea, dar și din cauza numeroaselor accidentări, conducătorii clubului au decis să iasă pe piața transferurilor în ianuarie. Potrivit calciomercato.com, au patru nume pe lista de achiziții.

În frunte se află Jakub Kiwior (22), de la Arsenal. Potrivit informațiilor apărute în presă, rossonerii au concurență serioasă. Alte două mari cluburi italiene sunt interesate de jucătorul polonez: AS Roma și SSC Napoli.

Milan vrea un jucător aflat sub comanda lui Răzvan Lucescu la PAOK

Următorul jucător pe listă evoluează și el în Premier League: Benoît Badiashile (22 de ani) de la Chelsea. Internaționalul francez s-a transferat de la Monaco în Anglia, în ianuarie 2023. În ultima vreme, el a lipsit de la albaștri, accidentat. 

Vizați de Milan mai sunt Grecul Konstantinos Koulierakis (20 de ani), elevul lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, și talentul francez Maxime Estève (21 de ani/Montpellier). 

Mai puteți citi:

Cine transmite la TV tragerea la sorți a grupelor EURO 2024 » Când își află România adversarele + Gazeta va avea un corespondent acolo și va transmite toate noutățile în timp real

Union scrie istorie în Liga Campionilor. A fost felicitată de UEFA!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”