INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MILAN

AC Milan ia cu asalt piața transferurilor » Ofertă pentru un star de la Roma + Cum ar putea arăta campioana Italiei în sezonul viitor

Nicolo Zaniolo (dreapta)/ foto Imago Images
Nicolo Zaniolo (dreapta)/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 11:15 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 12:15

AC Milan vrea să îl transfere pe Nicolo Zaniolo, atacantul lateral de la AS Roma, și a făcut prima ofertă, anunță Tuttomercaweb.

„Diavolii” milanezi au oferit 25 de milioane de euro + Selemaekers sau Rebic, însă Roma a refuzat. Conform sursei menționate, „giallorossi” ar lua în considerare doar o ofertă de 60 de milioane de euro, fără alt jucător al Milanului inclus în tranzacție.

Mircea Lucescu aprobă transferul pus la cale de Inter: „La Șahtiorul meu a marcat 44 de goluri!”
SERIE A
Mircea Lucescu aprobă transferul pus la cale de Inter: „La Șahtiorul meu a marcat 44 de goluri!”

Milan îl vrea pe Zaniolo

Roma, care l-a cumpărat pe Zanilo cu 4,5 milioane de euro de la Inter, vrea să facă un profit uriaș de pe urma vânzării internaționalului italian. Echipa lui Mourinho nu ia în considerare nicio ofertă sub 60 de milioane de euro.

Deși s-a lovit de un refuz din partea romanilor, Milan nu vrea să renunțe la tentativa de a-l aduce pe „San Siro” pe Zaniolo. Internaționalul italian a marcat singurul gol al finalei Conference League, când Roma a învins-o pe Feyenoord cu 1-0.

33 de milioane de euroeste cota lui Zaniolo, potrivit transfermarkt.com

Origi și Renato Sanches, aproape de AC Milan

Divock Origi ar fi ajuns deja la un acord cu AC Milan, după despărțirea de Liverpool, anunță Gazzetta dello Sport. Belgianul va veni din postura de jucător liber de contract și se va alătura lotului lui Pioli în luna iulie.

Câștigător de Champions League, Premier League, Cupa Angliei, Campionat Mondial al Cluburilor, Origi este văzut de Gerry Cardinale, nou patron de la Milan, drept jucătorul perfect pentru a-i aduce pe „rossonerri” în vârful Europei, datorită experienței și mentalității sale.

Origi va împărți poziția de atacant central cu Giroud, după ce Ibrahimovic s-a accidentat grav li va lipsi pentru tot restul anului 2022. „Legenda lui Liverpool”, așa cum l-a numit Klopp, a marcat 41 de goluri în 175 de meciuri în toate competițiile.

Un alt jucător pentru care Milan insistă este Renato Sanches (24 de ani), mijlocașul central de la Lille. Potrivit Gazzetta dello Sport, italienii au făcut o ofertă de 12 milioane de euro, în timp ce francezii cer 15.

Sanches s-a făcut remarcat în 2016, când a fost unul dintre jucătorii cheie în succesul Portugaliei la Campionatul European. După încheierea turneului final, Bayern îl cumpăra cu 35 de milioane de euro de la Benfica.

Cum ar putea arăta AC Milan în 2022-2023: Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernandez - Tonali, Bennacer - Zaniolo, Renato Sanches, Leao - Giroud/Origi.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Brighton l-a pus pe liber pe Tudor Băluță, după un singur meci la prima echipă în 3 ani și jumătate: „Există vreo dovadă că este cu adevărat fotbalist?”

Gattuso răspunde după acuzațiile fanilor și ale fostului președinte de la Valencia: „Am înnebunit cu toții? Ce știu acești «lei» care se ascund după o tastatură sau o poreclă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mattteo
mattteo  •  04 Iunie 2022, 15:35

Razvan Marin???

anonim91
anonim91  •  04 Iunie 2022, 12:18

Supraevaluat. Și pe asta l au umflat la preț, cota etc

Vezi toate comentariile (2)
Comentează