INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mino Raiola vrea să îl reprezinte pe "noul Xavi" » Cine este puștiul care se poate alătura lui Zlatan și Pogba

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat luni, 04 septembrie 2017 23:08

Celebrul impresar Mino Raiola dorește să semneze cu Xavi Simons, 14 ani, unul dintre fotbaliștii de mare perspectivă din curtea Barcelonei, anunță spaniolii de la Sport.

Agentul lui Pogba, Ibrahimovici, Lukaku sau Verratti a făcut o vizită la faimoasa academie La Masia pentru a-l vedea la treabă pe puștiul alintat "noul Xavi". Acesta a stat alături de tatăl tânărului fotbalist, Regillio Simons, fost atacant în Olanda, la Fortuna Sittard, NAC Breda sau ADO Den Haag.

Simons Sr. s-a despărțit recent de juniorii lui Ajax, mutându-se împreună cu întreaga familie în Spania, la Alicante, pentru a-i oferi sprijinul necesar fiului său pe care l-a numit după legenda Barcelonei, Xavi Hernandez.

"Ce contează dacă sunt agentul său? Xavi Simons este un mare jucător, foarte tânăr, cu un potențial imens și un viitor strălucit. Suntem prieteni buni. Sunt sfătuitorul său? Este mai bine să fiu un prieten decât un sfătuitor, credeți-mă. Sincer, sunt prietenul tuturor fotbaliștilor pe care îi reprezint", le-a spus Raiola jurnaliștilor prezenți la meciul amical al grupei U15 jucat contra celor de la Ciutat Esportiva.

Cu o frizură marca David Luiz, Xavi Simons este căpitanul echipei de juniori B, joacă pe postul de mijlocaș, se află în curtea Barcelonei de la vârsta de 7 ani, iar în urmă cu doi ani a fost în atenția londonezilor de la Chelsea.

sursa: sport.es

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează