INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Săgeți trimise către Ronald Koeman: „Joc puțin la Barcelona și nu știu de ce!”

Ronald Koeman
Ronald Koeman

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2020 21:40 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 23:23

Miralem Pijanic (30 de ani) a vorbit despre situația sa la Barcelona înaintea partidei din UEFA Champions League, împotriva lui Juventus, fosta sa echipă. Meciul va putea fi următit marți, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Bosniacul transferat de Barcelona chiar de la Juventus nu este mulțumit de cat a fost introdus pe teren de antrenorul Ronald Koeman. „Sincer, nici măcar nu înțeleg motivul acestei situații. Este clar că vreau să joc mult mai mult. Știu că pot oferi mai mult, iar când antrenorul mă introduce pe teren, dau totul. M-am descurcat bine, am avut jocuri bune. Mai mult decât atât, nu știu ce aș putea face. Ma antrenez, sunt pregătit", a explicat Miralem Pjanic în Gazzeta dello Sport.

Miralem Pjanic: „Juventus a rămas în inima mea”

Pjanic a bifat doar 11 jocuri în acest sezon, fiind titular doar în 7 dintre acestea. El a vorbit și despre perioada petrecută la Juventus și a declarat că încă e nostalgic după perioada petrecută în Serie A: „Sunt mulțumit de club și de coechipierii mei. Cei 9 ani în Italia au fost foarte frumoși și, sincer, mi-e dor de ei. M-am simțit foarte bine la Roma și Juve, am petrecut sezoane importante. 

Acum am această nouă provocare la cel mai mare club din lume și trebuie să joc cât mai mult. Este o noutate pe care am vrut să o încerc, dar Juventus a rămas în inima mea. Îi doresc tot binele, dar vreau să câștigăm”.

VIDEO. Giovanni Becali: „La Barcelona erau vrăjeli pe care eu le-aveam fumate”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona - Juventus » Duelul pe care-l așteaptă toți microbiștii: Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldo. Cine stă mai bine la confruntările directe

Răzvan Lucescu a obținut o nouă victorie în Arabia Sudită! Al Hilal s-a impus pe terenul lui Al Raed și s-a distanțat în fruntea clasamentului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
2528389220528911
Ionut Costache  •  08 Decembrie 2020, 00:07

Nu inteleg de ce Pjanic a fost adus la un club care avea exces de mijlocasi centrali: De Jong, Busquets, Coutinho, Puig, Pedri, Alena - toti pot juca pe postul lui (asta in conditiile in care de la club au plecat Vidal, Arthur si Rakitic). Sa nu uitam ca de multe ori Messi coboara la mijloc sa ia mingea, pentru ca in atac nu prea are cu cine combina (mai ales ca acum e accidentat si Ansu Faty). La meciul cu Cadiz, pt ca au prea multi mijlocasi, De Jong a jucat fundas mare parte din meci. In contextul asta, Barcelona mai bine lua un fundas sau un atacant de la Juventus, ca tot stau prost in ambele compartimente. Pjanic e normal sa fie nemultumit cand a venit ca star de la Juventus unde era printre vedetele echipei, ca sa fie rezerva in dauna lui Busquets (in cel mai prost sezon din cariera) sau a lui De Jong ori Pedri. Aparent Pjanic are calitatile ce in trecut se cereau la Barca lui Guardiola sau Luis Enrique, dar nu stiu cat se potriveste cu stilul lui Koeman, care vad ca vrea sa schimbe stilul de joc al catalanilor, fara o reactie prea buna din partea jucatorilor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează