INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARIURI

Cât a pierdut Mircea Badea după ce a pariat împotriva lui Liverpool: „Am pus așa pentru că am încredere în Salah”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 23:18 / Actualizat marti, 16 martie 2021 23:24

Mircea Badea, protagonistul emisiunii „În gura presei”, a mizat 2387 lei că Liverpool nu va câștiga în partida cu Wolverhampton Wanderers din Premier League.

Mircea Badea a crezut că Liverpool va pierde un nou meci în Premier League și a pariat împotriva „cormoranilor”. Cunoscutul prezentator a mizat pe opțiunea 1X în meciul Liverpool - Wolves, iar cota era de 2,35. Trupa pregătită de Jurgen Klopp a câștigat la limită partida de pe Molineux Stadium, scor 1-0, printr-un gol marcat de Diogo Jota în prelungirile primei reprize

Cât a pierdut Mircea Badea după ce a pariat împotriva lui Liverpool: „Am pus așa pentru că am încredere în Salah”
Biletul mizat în partida Wolves - Liverpool FOTO Facebook Mircea Badea

Mircea Badea: „Am încredere în Salah”

„Am pus așa pentru că am încredere în Salah! Niciodată nu risc mai mulți bani decât îmi permit să pierd”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

În acest moment, Mircea Badea are o sumă uriașă în contul aplicației de betting Betano, după cum se observă în captura postată de vedeta TV. În total, 13.000 de lei, aproximativ 2660 de euro.

Un nou pariu pierdut de Mircea Badea

În urmă cu o săptămână, Mircea Badea a avut încredere în Cristiano Ronaldo și a mizat pe calificarea lui Juventus. Torinezii aveau de întors eșecul din tur, scor 1-2, iar cota era de 1,60. În celălalt duel al serii, prezentatorul a ales varianta la îndemână, ambele formații marchează în Borussia Dortmund - Sevilla, la o cotă de 1.56. Miza biletului este 2.000 de lei, cu un eventual câștig de 5.024 de lei.

Biletul a fost însă necâștigător. Dacă la Dortmund - Sevilla au marcat ambele formații, scor 2-2, Juventus l-a trădat pe Badea. Italienii au dus meciul în prelungiri, după 2-1 în timpul regulamentar, și s-au impus cu 3-2, dar Porto a fost cea care a mers mai departe, grație golurilor mai multe marcate în deplasare.

Citește și alte știri de actualitate:

Adrian Ropotan și-a amintit cum a scăpat de furia fanilor dinamoviști, după episodul „Steaua e numai una”: „Dacă o iau, să o iau de la ei!”

Campioana României la fitness, Ramona Erturk, a vorbit despre drama vieții sale: a fost violată și bătută cu bestialitate pe când avea 6 ani! „A fost o tortură și îl rugam cu toată puterea mea să mă lase”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
gabri80el
gabri80el  •  17 Martie 2021, 17:32
Postat de viorelpreda pe 17 Martie 2021, 14:20

Liverpool face blaturi la greu.Nu degeaba pierde doar meciurile de pe teren propriu unde adversarele au cote mai mari.In deplasare nu cred ca a pierdut decat doua meciuri in tot sezonul.

avea parca 6 meciuri consecutive . nici la noi in liga nu prea mai vezi asa ceva . nici la dinamo. si aici vorbim de liverpool care are totusi un lot. pe mine m-a convins alisson cand a facut praf un meci.saracul a "gresit "pana i-a reusit. rar mi-a fost dat sa vad 4-5 greseli la un singur portar intr-un meci. ba chiar deloc. nici carlos de la steaua cand a jucat cu englezii in semifinale nu a gafat atat de mult. ma bucur ca mai sunt oameni rationali si vad cum trebuie lucrurile . din punctul meu de vedere liverpool ar trebui drastic sanctionata pentru ca acestea nu sunt doar simple coincidente. si nu este singurul club din europa care participa la asemenea jocuri in folosul pariurilor si asta doar sa mentina salariile jucatorilor.

gabri80el
gabri80el  •  17 Martie 2021, 17:25
Postat de Mihai Stanciuc pe 17 Martie 2021, 09:08

Era clar ca va fi x2. Liverpool a avut o serie proasta pentru ca au avut probleme de lot si voiau sa treaba in Champions league, pentru asta au sacrificat cateva meciuri in Premier League. Acum era clar ca intra echipa buna si au sanse sa bata dupa ce au trecut de Lipscani. Domnul Badea nu prea se pricepe la fotbal, mai bine pariaza pe lupte ca acolo se pricepe

atat de multe probleme incat sa nu poata sa-i bata macar pe fulham?sa fim seriosi. pai daca juca serios liverpool si cu echipa a doua putea sa bata. am vazut meciuri cu echipa a doua a lui liverpool si ar putea face fata chiar la primele 10 clasate.poate mai putin M.City. si culmea nu a facut fata unei echipe care se afla la retrogradare :)))).sa dai vina doar pe accidentari mi se pare stupid.cand alisson facea praf un meci si nu era accidentat ci pur si simplu i s-a pus pata sa greseasca. ar trebui sa dea de gandit mai multor pariori dar ei se cred mari cunoscatori de fotbal si asa pierd banii:))

viorelpreda
viorelpreda  •  17 Martie 2021, 14:20
Postat de gabri80el pe 16 Martie 2021, 23:58

liverpool cred ca este cea mai *** echipa al ultimului sezon. face blaturi doar sa mentina salariile jucatorilor.o rusine a ajuns livepool. dar sper sa vada si uefa asa ceva , numai ca doarme pe ei sau sunt cu totii implicati. mi-e scarba de premier league. a ajuns precum era in italia numai ca acum se inteleg cu totii. numai mafioti!

Liverpool face blaturi la greu.Nu degeaba pierde doar meciurile de pe teren propriu unde adversarele au cote mai mari.In deplasare nu cred ca a pierdut decat doua meciuri in tot sezonul.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close