CAMPIONATE  ·  MLS

Mircea Lucescu a fost aproape de a antrena în MLS! Dezvăluirile omului care a intermediat mutarea: „Nu este o glumă!”

Mircea Lucescu a fost ofertat de o echipă din MLS, spune Liță Dumitru
Mircea Lucescu a fost ofertat de o echipă din MLS, spune Liță Dumitru

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 23:06

Liță Dumitru (70 de ani) a dezvăluit faptul că Mircea Lucescu (74), legendarul antrenor român care în prezent este liber de contract, a fost aproape de a prelua un club din MLS.

De câțiva ani, fostul mare fotbalist român este stabilit în S.U.A., unde s-a alăturat unei firme de impresari. Dumitru a încercat să realizeze o mutare sonoră pentru MLS prin aducerea lui Mircea Lucescu în campionatul nord-american.

„Nu este o glumă. Am vorbit cu Mircea, i-am dat telefon și a luat legătura cu Mansour (n.red. unul dintre asociații lui Liță). Mi s-a spus că dacă îl prezentam cu o săptămână mai devreme, îl puneau pe Lucescu, pentru faptul că s-au uitat și au văzut că era într-un clasament printre cei mai buni 5 antrenori din Europa, alături de Guardiola. 

Era vorba de Orlando sau Oregon, o echipă de primă ligă. Mircea are un trecut fotbalistic foarte puternic, este cel mai complet și mare antrenor pe care l-a avut România. Are o carte de vizită mare”, a declarat Dumitru în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Mircea Lucescu este liber de contract de mai bine de un an, în februarie 2019 acesta părăsind „naționala” Turciei. Între timp, Il Luce a fost abordat de echipe importante din campionatul turc, însă a respins ofertele primite.

VIDEO. Mircea Lucescu: „Dinamo o depășise pe Steaua la popularitate”

Citește mai multe știri despre Mircea Lucescu:Cine este cel mai de temut interlop din România. Poreclit “Ștefan cel Mare” a pus Moldova sub asediu
Libertatea
Comentarii (2)
corectu  •  26 Mai 2020, 08:19

Cât de aproape?

nealiniatul  •  26 Mai 2020, 08:05

Mai nea Lita, cu tot respectul dar Orlando este in Florida si Oregon (Portland ) estela vreo 4500 km. Nu zic eu ca nu a fost vreo vorba de Lucescu antrenor in MLS, dar americanii prefera sa aduca jucatori celebri , ca vind bilete, decit antrenori cu nume.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
21:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Milan - Bologna
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga
Betis - Valladolid
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1