INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȘAHTIOR - BARCELONA 1-2

Mircea Lucescu vorbește despre conflictul cu Pep Guardiola: „Am avut o discuție foarte tare. Am vrut să-mi dau demisia!”

Mircea Lucescu vorbește despre conflictul cu Pep Guardiola
Mircea Lucescu vorbește despre conflictul cu Pep Guardiola

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 22:56

Mircea Lucescu a explicat conflictul pe care l-a avut cu Pep Guardiola la meciul direct din 2008. 

Barcelona întâlnea Șahtior, la Donețk, în grupele Ligii Campionilor. A fost o partidă încheiată cu scandal, după ce catalanii au înscris golul victoriei la o fază contestată de Mircea Lucescu, pentru că un jucător de-ai săi era căzut pe gazon când a marcat Messi. Șahtior s-a revanșat în returul de pe Camp Nou și a învins cu 3-2, iar Lucescu a obținut prima și singura victorie în fata lui Guardiola.

„La meciul cu Barcelona eram supărat pe faptul că jucătorii Barcelonei nu au dat mingea în afara terenului. După meci am avut o discuţie foarte tare cu Guardiola, au fost lipsiţi de fair-play. În momentul acela, la conferinţa de presă, eu eram pregătit să îmi dau demisia. Dar mi-a transmis preşedintele să nu cumva să fac acest lucru. 

Am avut discuţii şi cu jucătorii, la care a participat şi Rinat Ahmetov. Preşedintele a venit la echipă şi le-a spus că rămân până la finalul turului campionatului şi după aceea se va lua o hotărâre", a declarat Mircea Lucescu pentru o televiziune din Ucraina, conform Eurosport.

Lucescu despre presupusele șpăgi date arbitrilor în meciurile internaționale ale anilor '80

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
kamouniyak
kamouniyak  •  28 Iulie 2020, 15:19

Numai idoti comenteaza pe aici. Mare invidie pe Lucescu ca e dinamovist si rade de voi ca ati jucat cu adversare de Cupa Marbella in '86 ;)))) Guardiola a mai discutay cu vreun alt roman in ultimii 20 de ani? Nu, dar ala.de sub mine are 20 de like-uri cu un mishto prost.

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  26 Mai 2020, 09:30

Eu cred ca insusi regele Spaniei s-a implicat, cerand respectuos catalanilor, sa repare acea nedreptate, lasand Sahtior-ul sa invinga in retur. Banuiesc ca, intre timp, regele se sfatuise cu regina Marii Britanii si cu presedintele SUA pe aceasta tema.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  26 Mai 2020, 08:29

Lucescu are dreptate tot timpul. dacă stau si ma gandesc tot Lucescu a fost PRIMUL care a descoperit si coronavirus ... ..in 95 la Brescia..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează