INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPER LIGA EUROPEI

Lucescu, atac extrem de dur împotriva Super Ligii: „Egoism feroce. Vor distruge fotbalul”

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2021 12:26 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 12:59

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, cere măsuri aspre contra celor 12 cluburi „fondatoare”: „Să nu le mai permită să facă transferuri din țările care nu intră în această Super Ligă. Să vedem atunci ce fac!”

Mircea Lucescu protestează împotriva Super Ligii Europei. „Vor distruge fotbalul. Ceea ce fac aceste cluburi e de un egoism feroce. Vor să aibă tot, nu se gândesc decât la bani. O prostie imensă", afirmă antrenorul lui Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu nu vrea Super Liga Europei: „Va dispărea bucuria competiției"

Tehnicianul în vârstă de 75 de ani crede că „va dispărea bucuria competiției. Asta era frumos, că puteau participa echipele din toate părțile Europei și, când o formație juca, întreaga ei țară era conectată la acel meci".

Lucescu: „Oricum UEFA le-a oferit marilor cluburi atâtea avantaje"

„Il Luce" apără UEFA, „vrea să ajute fotbalul de peste tot, împărțind veniturile tuturor. Oricum, le-a oferit marilor cluburi atâtea avantaje".

Cere măsuri extrem de aspre contra celor 12 grupări „fondatoare" SLE: „Să nu le mai permită să facă transferuri din țările care nu intră în această Super Ligă. Să vedem atunci ce fac!".

Citește și alte știri despre Super Liga Europei:

E oficial » Super Liga Europei a fost lansată: Florentino Perez e președinte! Nu mai depind de campionatele interne, lipsesc Bayern și PSG

Super Liga Europei, sinonimă cu dezastrul pentru Gigi Becali și FCSB

Reacție vehementă împotriva marilor cluburi: „Înființarea Super Ligii Europei e un act criminal! Luați-le banii, punctele, tot!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
921656244839882
Costel Enia  •  19 Aprilie 2021, 18:25

Europa are numai 7/8 tari? Banii vin din publicitate sau nu? Contează câte tari vor cumpăra superliga asta? Dacă vor fi exclusi din campionatele interne, nu vor avea acces la mondiale si nici jucători nu vor putea cumpăra din țările neparticipare, vor juca între ei până se vor plictisi char si ei!

thereem
thereem  •  19 Aprilie 2021, 16:38

Maestre lucrurile stau in felul urmator. Superliga asta este un glont in inima fotbalului. Un auto-glont de la aia mari. Cluburile cu aspiratii din tari mici trag ca sa ajunga in cupele europene,sa joace cu cei mari,sa ia banii de acolo. Daca cei mari se vor juca doar intre ei,banii vor fi toti acolo si in competitiile astea nu va mai fi nimic. Nu-si permite toata lumea sa vanda jucatori la Real si la Juventus pe milioane. Cati jucatori romani au ajuns pe la marile echipe,alea 12 fondatoarele? Targetul sunt banii din competitii europene. Si cum bani nu vor mai fi,nu va mai fi fotbal mic, Si daca nu va mai fi fotbal mic...nu va mai fi nici fotbal SUPER mare :). Autoglont in inima pe termen lung pentru un castig pe termen scurt.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  19 Aprilie 2021, 14:56

Din gandirea lui Lucescu !! Cum sa li se interzica sa faca transferuri din campionatele care nu au reprezentante in aceasta Super Liga ?? Ce vor face jucatorii talentati ?? Se vor plafona in acele campionate, sau vor dori sa joace pe bani multi la echipele bogate ?? De unde sa mai aiba aceste echipe bani sa reziste in acele campionate, daca nu-si vand talentele la echipele bogate ??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează