INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, apreciat de un jucător de la Dinamo Kiev: „Mi-a dat bazele pentru ceea ce joc acum”

Mircea Lucescu, apreciat de un jucător de la Dinamo Kiev
Mircea Lucescu, apreciat de un jucător de la Dinamo Kiev

Articol de - Publicat sambata, 27 martie 2021 15:23 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 15:54

Ilia Zabarnîi (18 ani) a recunoscut că a primit reproșuri de la Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, dar sfaturile românului l-au ajutat să ajungă și la echipa națională a Ucrainei.

Încă un tânăr elev al lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev îi recunoaște meritele antrenorului de 75 de ani. Ilia Zabarnîi nu împlinise majoratul când a venit românul, însă acum fundașul este om de bază la liderul din Ucraina, și povestește relația sa cu Il Luce. "M-a criticat mult la început, mi-a dat și sfaturi care m-au ajutat în startul carierei. Mi-a explicat cum să joc în careu și cum să țin mingea un pic mai jos. Lucescu mi-a dat bazele pentru ceea ce joc acum", a spus internaționalul într-un interviu acordat cotidianului Tribuna.

Zabarnîi: „Trebuie să joc repede și să pasez”

Zabarnîi, utilizat 14 meciuri în acest campionat (13 ca titular) și integralist în cele 13 partide din Ligă și Europa League, a explicat că "toate criticile îți folosesc să te dezvolți ca fotbalist, mai ales dacă vin de la persoanele cu experiență și cunoștințe. La Dinamo mi se cere să joc mingea mai repede și să ies din zona mea căutând pasa, în timp ce la națională, în schimb, țin mai mult de balon și aștept presingul adversarilor". Ilia a evoluat și tot meciul cu Franța (1-1) din preliminariile CM 2022.

VIDEO Declarația incredibilă făcută de Răzvan Lucescu despre Mircea Lucescu: „Tata simțea că se duce!”

Declarația incredibilă făcută de Răzvan Lucescu despre Mircea Lucescu: „Tata simțea că se duce! Stând acasă se pierdea ca om”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Giovanni Becali, întrebat direct: „Dacă Parma retrogradează, pleacă Man și Mihăilă?”

Nicolae Stanciu, victima unui atac rasist? UEFA a pornit o anchetă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează