INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, într-o situație critică la Dinamo Kiev: alt titular bolnav de COVID-19 » A cerut să amâne „șocul” cu Șahtior

FOTO: Reuters +15   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 14:25 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 14:49

Supriaga, vârful lui Dinamo Kiev, a fost și el depistat pozitiv la COVID-19. Fără 10 jucători infectați, Mircea Lucescu a cerut reprogramarea meciului de mâine cu Șahtior (ora 17:00). Fostul său club a refuzat.

Focarul de coronavirus lovește tot mai rău la Dinamo Kiev. Mircea Lucescu a mai pierdut un jucător important. Vârful Supriaga! Potrivit presei ucrainene, și el a fost depistat pozitiv.

La început, s-au îmbolnăvit Bușcian și Mikolenko. Apoi, al doilea portar, Boiko. După, o serie de șase: Băluță, Karavaev, Șaparenko, Țitaișvili și Duelund. Garmaș i-a urmat pe lista celor infectați. Ultimul, Supriaga, acum. Zece în total. 

Pe lângă ei, alți patru membri ai staff-ului, inclusiv Emil Caras, asistentul care e și traducător pentru „Il Luce" la antrenamente, meciuri și conferințe. Și kievenii mai au trei jucători accidentați.

Într-o situație critică, Lucescu și Dinamo Kiev a cerut amânarea meciului cu Șahtior, de mâine (17:00), primul derby din acest campionat. Marii rivali au refuzat!

„Știu că voia o provocare la 75 de ani. Suntem prieteni, dar nu înțeleg de ce s-a dus la Kiev"

Într-un interviu pentru presa ucraineană, Andrei Piatov, cel care a fost nouă ani portarul lui Mircea Lucescu la Șahtior (2007-2016), adus chiar de „Il Luce" de la Vorskla Poltava, a vorbit despre antrenorul care a trecut la marea rivală.

„A fost atâția ani la Șahtior. Îl înțeleg că, la 75 de ani, voia o provocare, ne-am despărțit prieteni și ne salutăm de fiecare dată când ne vedem. Dar nu înțeleg de ce s-a dus tocmai la Kiev", a declarat goalkeeperul în vârstă de 36 de ani.

VIDEO Mircea Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Coronavirus la Real Madrid » Doi titulari sunt pozitivi

Marius Șumudică își explică gestul controversat din victoria cu Beșiktaș: „Lor le era adresat semnul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  07 Noiembrie 2020, 15:18

Era si culmea sa fi acceptat SHAKHTAR rugamintea "dusmanului " ! Are mult tupeu NEA MIRCIU !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează