INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, lider în Ucraina, după o victorie categorică a lui Dinamo Kiev

Nicio grijă pentru Mircea Lucescu în etapa a 4-a din Ucraina. Nou promovata Minai nu i-a pus nicio problemă, iar Dinamo Kiev a învins cu 4-0, în deplasare.
Nicio grijă pentru Mircea Lucescu în etapa a 4-a din Ucraina. Nou promovata Minai nu i-a pus nicio problemă, iar Dinamo Kiev a învins cu 4-0, în deplasare.

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 16:45 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 16:52

Nicio grijă pentru Mircea Lucescu (75 de ani) în etapa a 4-a din Ucraina. Nou promovata Minai nu i-a pus nicio problemă, iar Dinamo Kiev a învins cu 4-0, în deplasare.

Între cele două manșe cu Gent, din play-off-ul Champions League (2-1 în Belgia pentru Dinamo), antrenorul alb-albaștrilor a menajat astăzi șase jucători la startul partidei disputate tot pe stadionul olimpic din Kiev: au apărut Sirota, Verbici, Andrievski, Țigankov, Duelund și Șepelev, au ieșit Karavaev, Sidorciuk, Buialski, De Pena, Șaparenko și Gerson Rodrigues.

Mircea Lucescu, lider în Ucraina cu Dinamo Kiev

S-au impus cu ușurință. După ce Verbici a ratat penalty-ul din 15, când adversarii au rămas în inferioritate (Pavliș eliminat), kievenii s-au desprins în cinci minute. Andrievski a deschis scorul după o pătrundere invidivuală (36), iar Țigankov a înscris pentru 0-2 (41), urmărind mingea revenită din bară la șutul lui Verbici.

La pauză, Luce a făcut trei schimbări: au intrat Sol, Sidorciuk și Șaparenko. Și diferența s-a mărit. Ghinionistul Verbici a punctat și el (0-3, 59), zece minute mai târziu fiind 0-4 la autogolul lui Matici.

A fost cea de-a treia victorie a lui Lucescu în primele patru etape: 4-1 cu Olimpik, 3-1 cu Lvov și 4-0 cu Minai. Două puncte pierdute la 0-0 cu Desna. Dinamo lider, cu 10 puncte.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gest impresionant în Bundesliga: Hertha Berlin a purtat pe tricou numele unei fetițe bolnave de leucemie!

Decizie de ultimă oră! UEFA despăgubește o echipă dacă trebuie să joace pe teren neutru din cauza coronavirusului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
rocky2
rocky2  •  26 Septembrie 2020, 17:23

Shahtar inca n-a jucat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează