INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞAHTIOR DONEŢK

Mircea Lucescu, mai bun decît Mourinho şi Wenger în ochii britanicilor

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 20:15

Tehnicianul român de la Şahtior i-a impresionat pe britanici, care l-au votat în Top 10 cei mai buni antrenori din lume.

Principalul artizan al succeselor din ultimii ani ai echipei Şahtior Doneţk este, fără îndoială, Mircea Lucescu. Rezultatele obţinute în sezonul recent încheiat, eventul campionat-cupă în Ucraina şi sferturi de finală în Ligii Campionilor, l-au plasat pe Il Luce pe locul 10 in topul celor mai buni antrenori, realizat de britanicii de la Caughtonoffside.com.

Tehnicianul român este, astfel, mai bine clasat decât nume grele din fotbalul mondial precum Jose Mourinho (locul 13) şi Arsene Wenger (locul 14), anunţă jurnalul.ro.

Primul loc în acest clasament este ocupat de Andre Villas-Boas, cel care a câştigat cu FC Porto titlul şi cupa în Portugalia, precum şi Europa League. Antrenorul lusitan este urmat de Pep Guardiola (FC Barcelona) şi de Sir Alex Ferguson (Manchester United).

"Este cel mai bun sezon din cariera mea", a declarat Mircea Lucescu, care se află pe banca tehnică a "minerilor" din 2004.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
krystyan001
krystyan001  •  27 Iulie 2011, 23:00

stiti de ce nu pot zice ca ienei si iordanescu sunt cei mai buni? pt un motiv simplu, amandoi nu au avut performanta decat cu generatia de aur, atat, in rest esec peste tot unde au fost, asta e sungurul lucru care ma opreste sa-i declar cei mai buni, pe cand lucescu a avut performanta in mai multe campionate

dblock
dblock  •  03 Iunie 2011, 08:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Aici gresesti, Mourinho a castigat cupa uefa, liga campionilor si supercupa europei ( de ultima nu sunt sigur) cu FC Porto.

alpin
alpin  •  02 Iunie 2011, 22:43
Postat de star01 pe 02 Iunie 2011, 19:11

clasament fantezist...villas boas peste Guardiola,muce sr. peste mou?

Comentariu tipic de prost.elist.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează