INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Lucescu poate antrena la toate cele trei mari puteri ale Turciei!

Mircea Lucescu// Foto: GettyImages
Mircea Lucescu// Foto: GettyImages

Articol de - Publicat marti, 15 februarie 2022 16:07 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 16:40

Mircea Lucescu (76 de ani), sub contract cu Dinamo Kiev până în 2024, este pe lista lui Fenerbahce. „Il Luce” le-a pregătit în trecut pe Galatasaray și Beșiktaș, plus naționala Turciei.

În vară, la 77 de ani, Mircea Lucescu s-ar putea întoarce în Turcia. Este pe lista unui club important. Nu Galatasaray, nu Beșiktaș, pe care le-a antrenat în trecut. Fenerbahce!

Wuhan Three Towns a anunțat transferul lui Nicolae Stanciu: „Va fi ceva complet nou, dar sunt încrezător. Vreau campionatul”
CHINA
Wuhan Three Towns a anunțat transferul lui Nicolae Stanciu: „Va fi ceva complet nou, dar sunt încrezător. Vreau campionatul”

Mircea Lucescu, dacă negocierile cu Joachim Low eșuează

La sfârșitul sezonului, interimarul Ismail Kartal, cel care l-a înlocuit pe Vitor Pereira, demis în decembrie, va fi și el schimbat. Președintele galben-albaștrilor, Ali Koç, negociază momentan cu trei tehnicieni: fostul selecționer german Joachim Low, portughezul Jorge Jesus (ultima oară la Benfica) și brazilianul Cuca (ex-Atletico Mineiro). 

Cotidianul local Fotomac susține că, dacă tratativele vor eșua, Fener îl va aborda pe Mircea Lucescu. Înainte însă, ar trebui să obțină acceptul lui Dinamo Kiev. Mai are doi ani contract în Ucraina.

Mircea Lucescu, la fel ca Mustafa Denizli?

Dacă s-ar realiza această afacere, antrenorul le-ar pregăti pe toate cele trei puteri din Istanbul, plus naționala Turciei. La fel ca Mustafa Denizli, mai tânăr cu patru ani decât „Il Luce”. 

3 trofeea cucerit Mircea Lucescu în Turcia: două cu Galatasaray (titlul în Süper Lig și Supercupa Europei) și unul cu Beșiktaș (titlul de campion)

Fenerbahçe trece printr-o perioadă foarte dificilă. Nu a mai cucerit titlul în Super Lig din 2014. În acest sezon, e pe locul 6, la 20 de puncte de liderul Trabzonspor.

Mircea Lucescu: „Regret că n-am preluat Galatasaray și m-am dus la naționala Turciei!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Patronul pistolar al lui Răzvan Lucescu, atac la ultrași: „Nu sunt fani PAOK, sunt criminali!”

Ajax sub asediu! Van der Sar a vrut să-și dea demisia! » Întrebări despre bonusul lui Overmars

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rilu
rilu  •  15 Februarie 2022, 20:23

Nu cred ca il mai vor Turcii pe Lucescu de cand a plecat de la nationala lor.

176901212832165
Dan Petnaise  •  15 Februarie 2022, 19:27

Cere și azil politic dacă e nevoie. Pentru bani ce nu face ăsta? :))

176901212832165
Dan Petnaise  •  15 Februarie 2022, 19:26

L-am crezut fricos pe Luce, dar m-am înșelat. El vrea să fie antrenor în Turcia și să rămână toată echipa Kievului acolo. De aia nu se prezintă în Ucraina cu echipa din Kiev. Mare șmecher. :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează