INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Mircea Rednic e mic copil! O formație de ligă secundă a semnat 22 de jucători în 24 de ore, stabilind un nou record mondial

FOTO: Facebook @Elazigspor
FOTO: Facebook @Elazigspor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 11:30

Elazigspor, formație din liga secundă a Turciei, a legitimat 22 de jucători în ultima zi a perioadei de transferuri, stabilind un nou record mondial.

Din cauza problemelor financiare, Elazigspor a suferit o interdicție la transferuri din partea Federației de Fotbal de la Instanbul. În ultima zi a perioadei de iarnă a primit o derogare, așa că șefii formației au trecut la treabă.

„Ne-am aflat în discuții atât cu Federația, cât și cu jucătorii pe care doream să îi transferăm. Imediat ce interdicția a fost ridicată, am luat legatură cu jucătorii și am reușit să parafăm contractele în două ore", a declarat Selcuk Ozturk, unul dintre oficialii lui Elazigspor.

Elazigspor este penultima în liga secundă din Turcia, cu 16 puncte acumulate în 19 meciuri, la un singur punct distanță de prima poziție care asigură rămânere în eșalonul secund.

Vezi și: 

Pele în România? Misterul unui fake news viral a fost elucidat de Libertatea!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează