INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CIAO, LUCA

Mircea Rednic nu poate uita reușita lui Gianluca Vialli în poarta lui Dinamo: „Am greșit la gol”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2023 13:54 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2023 14:11

Mircea Rednic (60 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, spune că nu poate uita golul marcat de Gianluca Vialli, legendarul fotbalist italian decedat în cursul zilei de azi, la 58 de ani, în poarta „câinilor roșii”, în sezonul 1988-1989, în „sferturile” de finală ale Cupei Cupelor. 

„Puriul” a precizat că dacă fotbaliștii dinamoviști erau mai atenți, se puteau califica mai departe, pentru că au ratat foarte multe ocazii. De asemenea, trupa din „Ștefan cel Mare” a jucat și în superioritate numerică, după ce Amedeo Carboni, fundașul stânga al italienilor, a fost eliminat încă din minutul 11. 

Ce a remarcat Mircea Lucescu la Vialli „dincolo de terenul de joc”: „Extrem de implicat în toate problemele sociale”
CIAO, LUCA
Ce a remarcat Mircea Lucescu la Vialli „dincolo de terenul de joc”: „Extrem de implicat în toate problemele sociale”

Mircea Rednic: „Îmi amintesc perfect acel meci cu Sampdoria”

„Îmi amintesc perfect acel meci, de fapt, nu pot să-l uit, pentru că am greşit la gol. Faza m-a surprins, mă aşteptam să degajeze Sandu Nicolae, iar după centrare eu şi Andone nu ne-am sincronizat şi Vialli a înscris. 

Şi acum regret, dacă eram mai atenţi, poate evitam golul şi sigur ne calificam. Oricum, calificarea am pierdut-o la Bucureşti, am avut foarte multe ocazii, am avut om în plus, ce mai, a fost vina noastră”, a declarat Mircea Rednic pentru jurnalul.ro, citat de Fanatik. 

Mircea Rednic: „Sampdoria era o formație plină de vedete”

„Este păcat, Dinamo avea atunci o generaţie de excepţie, acea generaţie merita mai mult. Dar şi Sampdoria era o formaţie plină de vedete, nu-i mai amintesc decât pe Vialli, Cerezo, Victor, Dossena sau Pagliuca. 

La Dinamo nu se obişnuia ca după un meci care nu a ieşit aşa cum trebuie să fim muştruluiţi de conducători. Vasile Ianul, care era şeful secţiei de fotbal, nu ne-a spus decât că am avut neşansă şi că ne putem califica în retur. Era un om care a făcut foarte multe pentru jucători şi pentru oameni în general, dar, din păcate, nu a făcut nimic pentru el”, a mai punctat Mircea Rednic, potrivit sursei citate. 

Echipele de start la Dinamo - Sampdoria:

Dinamo: Stelea - I. Varga (Mihăescu 58), Rednic, Al Nicolae, Klein - Sabău, Lupescu, Mateuț, Lupu - Vaișcovici (68 Răducioiu), Cămătaru
Antrenor: Mircea Lucescu

Sampdoria: Pagliuca - Mannini, Vierchowod, Pellegrini, Carboni - Fausto Pari, Munoz, Cerezo, Dossena - Vialli, Mancini
Antrenor: Vujadin Boskov

VIDEO. Golul cu care Vialli a eliminat-o pe Dinamo din Cupa Cupelor, faza „sferturilor”

Citește și:

Imaginea postată de Zenga după moartea lui Vialli: „Așa vreau să mi te amintesc” » Reacțiile lui Ancelotti, Baresi sau Del Piero

Mesajele postate de cluburile unde a jucat Gianluca Vialli, după ce legendarul fotbalist a încetat din viață

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
doarinliga1
doarinliga1  •  09 Ianuarie 2023, 15:31

faliment

istet10
istet10  •  08 Ianuarie 2023, 16:43
Postat de doarinliga1 pe 07 Ianuarie 2023, 13:37

cupa satelor,nu fa pe prostu. culmea este ca tu ai auzit de asta pentru ca esti foarte batran. eu nu prea am auzit de cupa satelor fiind foarte tanar.

Nu face. Asa este.

doarinliga1
doarinliga1  •  07 Ianuarie 2023, 13:37
Postat de boierasul pe 07 Ianuarie 2023, 12:43

Ce înseamnă cuvântul "stelor"??)) așa slabi educați sunteți, că nici tastatura nu vă mai ajută))

cupa satelor,nu fa pe prostu. culmea este ca tu ai auzit de asta pentru ca esti foarte batran. eu nu prea am auzit de cupa satelor fiind foarte tanar.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close