INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CIAO, LUCA

FOTO Mesajele postate de cluburile unde a jucat Gianluca Vialli, după ce legendarul fotbalist a încetat din viață

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2023 12:35 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2023 13:37

Sampdoria și Juventus, cluburile italiene la care Gianluca Vialli a evoluat în carieră, au postat mesaje simple, după ce legendarul atacant italian a încetat din viață la 58 de ani. 

Gianluca Vialli i-a spulberat visul lui Dinamo! Golul pe care Mircea Lucescu nu-l va uita niciodată
CIAO, LUCA
Gianluca Vialli i-a spulberat visul lui Dinamo! Golul pe care Mircea Lucescu nu-l va uita niciodată

„Ciao, Luca” (n.r. Adio, Luca, în limba italiană) a fost mesajul simplu postat de Sampdoria, cu care a cucerit singurul titlu de campioană din istoria clubului. Italienii au postat o poză cu Gianluca Vialli în tricoul grupării genoveze. Italienii au postat apoi un alt mesaj, în care arată cât de mult a însemnat Gianluca Vialli pentru acest club:

„Am parcurs o călătorie lungă împreună, crescând și căutând, câștigând și visând. Ai venit în calitate de băiat și ne-ai părăsit ca un bărbat. Ne vom aminti de tine ca un băiat și un atacant neobosit, pentru că eroii sunt frumoși și tineri ca tine, iar tu, începând cu vara anului 1984, ai fost eroul nostru. 

Ai fost cel mai puternic lider al Sampdoriei, făcând în atac cuplu cu Bobby Gol (n.r. Roberto Mancini). Ai fost, în 3 cuvinte, unul dintre noi. 

Nu vom uita cele 141 de goluri marcate de tine, reușitele tale din foarfecă, tricoul din cașmir pe care îl purtai, cerceii și părul tău blond. Tu ne-ai dat atât de multe, iar noi ți-am dat atât de multe: da, a fost iubire reciprocă, infinită. O iubire care nu va înceta astăzi. Vom continua să te iubi, pentru că, așa cum știi, ești mai bun decât Pele. Și pentru că , în ciuda tuturor lucrurilor, colaborarea noastră nu se va sfârși niciodată. 

Va continua să strălucească pe acel cer luminat în albastru, pe care tu, Luca, ai întipărit pentru totdeauna: «Pentru cine? Pentru noi»”, a fost comunicatul postat de Sampdoria, pe pagina oficială a clubului. 

 Juventus, formație alături de care a cucerit un trofeu UEFA Champions League și o Cupă UEFA, a postat un mesaj simplu. 

FOTO. 30 de imagini celebre din cariera lui Gianluca Vialli

+25 FOTO

„Ciao, Gianluca” au postat și bianconerii. Mesajul a fost însoțit de o poză cu Gianluca Vialli în timp ce ridică trofeul UEFA Champions League, câștigat cu torinezii în anul 1996. 

Cei de la Chelsea au postat următorul mesaj: „Lipsa ta va fi simțită de atâția. O legendă a clubului nostru, dar și a fotbalului. Odihnește-te în pace, Gianluca Vialli”. Englezii au atașat mesajului o poză cu legendarul fotbalist în timp ce sărută medalia de câștigător a Cupei Cupelor, trofeu cucerit alături de londonezi în anul 1998. 

Naționala Italiei, pentru care a marcat de 16 ori în 59 de selecții, a postat următorul mesaj: „Salut, Gianluca. Nu te vom uita niciodată”. 

Citește și:

Moștenire de peste 100 de milioane de dolari » Ce avere lasă Pelé și din ce a câștigat banii

„Regele e mort” » Reacții din lumea fotbalului după dispariția legendarului atacant » Neymar, copleșit de emoții: „Înainte de Pelé, 10 era doar un număr!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează