INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Fostul selecționer al Ucrainei îi atacă pe ruşi: „«Frații» noștri nu vor să ne lase în pace. Mă uimește. Având un teritoriu atât de mare, ei nu trăiesc, ci supraviețuiesc”

Myron Markevych// Foto-IMAGO / Ukrainian News
Myron Markevych// Foto-IMAGO / Ukrainian News

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2022 15:09 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2022 16:15

Myron Markevych (71 de ani), fostul selecționer al Ucrainei, a vorbit despre invazia declanșată de Rusia în Ucraina și despre cum a decurs conflictul dintre cele două țări în ultimii ani.

Fostul tehnician a oferit un interviu plin de substanță, în care a dezvăluit cum mergea alături de elevii săi pentru a-i ajuta pe militarii ucraineni, înainte ca soldații ruși să invadeze țara.

„În Ucraina, războiul durează deja de opt ani, din 2014. Când eram antrenor la Dnipro, împreună cu jucătorii mergeam constant în prima linie și ne ajutam soldații, pe vremea când nu era nimic. Nu era liniște sufletească și mai devreme sau mai târziu trebuia să explodeze. Și așa s-a întâmplat. «Frații» noștri nu vor să ne lase în pace. Mă uimește. Având un teritoriu atât de mare, ei nu trăiesc, ci supraviețuiesc.

Datorită armatei noastre, am reușit să rezistăm războiului și să eliberăm majoritatea teritoriilor. Zona ORDLO (n.r.- Donetsk și Luhansk) a rămas în continuare controlată”, a spus Myron Markevych, conform site-ului sport.ua.

Revine la Inter? Detaliile mutării neașteptate a celui mai bun antrenor din Serie A
ITALIA
Revine la Inter? Detaliile mutării neașteptate a celui mai bun antrenor din Serie A

Myron Markevych: „Mai devreme sau mai târziu vom câștiga oricum”

Myron Markevych este convins că Ucraina va câștiga războiul cu armata rusă în cele din urmă și spune că „nu am văzut niciodată o asemenea unitate a națiunii noastre ca acum”.

„Trebuie să ne dezvoltăm potențialul militar, să nu-i lăsăm nicăieri. Mai devreme sau mai târziu vor pleca de aici. Mi-am trăit deja viața și nu am văzut niciodată o asemenea unitate a națiunii noastre ca acum. La asta au visat părinții mei. Mai devreme sau mai târziu vom câștiga oricum. Nu ne vor distruge pe toți, vom încerca să rezistăm”, a declarat fostul selecționer al Ucrainei.

VIDEO. Cum a fugit Mihai Leca din infernul războiului » „Am luat decizia încă din prima zi!”

Citește și:

Un bulgar stabilit în România ne caracterizează: „Prietenoși, dar și unii un pic blocați în vechile mentalități”

Ion Țiriac a dat lovitura! Suma exobitantă pentru care a vândut turneul de la Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează