INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mohamed Salah ar putea reveni în Premier League după numai un an » Este dorit de o echipă din Top 4

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 03 iunie 2017 12:23

Atacantul echipei AS Roma, Mohamed Salah, este foarte aproape de a evolua din sezonul următor la Liverpool.

Publicația italiană Gazzetta dello Sport dezvăluie că Liverpool a ajuns deja la un acord cu jucătorul de 24 de ani prin impresarul său, care se află deja în Anglia.

"Cormoranii" urmează să discute și cu AS Roma pentru a finaliza transferul internaționalului egiptean.

Liverpool a făcut deja pentru Salah o primă ofertă de 28 de milioane de lire sterline Romei, însă vicecampioana Italiei a refuzat-o, joi, cerând 40 de milioane de lire sterline. Potrivit ultimelor informații, gruparea din Serie A este dispusă să accepte și o ofertă de 35 de milioane de lire sterline pentru Salah.

În cazul înțelegerii celor două cluburi, Salah ar urma să încaseze la Liverpool un salariu de 90.000 de lire sterline pe săptămână, aproape de dublu față de cât are în prezent la Roma, unde câștigă 50.000 de lire sterline pe săptămână.

În vârstă de 24 de ani, Salah a fost transferat definitiv la AS Roma de la Chelsea în iulie 2016 pentru 15 milioane de euro, după ce în urma cu un sezon giallorossi îl împrumutaseră de la Chelsea pentru 5 milioane de euro.

41 de partidea disputat Salah în acest sezon în toate competițiile reușind 19 goluri și 15 assist-uri

Internaționalul egiptean este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 30 de milioane de euro și mai are contract cu Roma până în iulie 2019.

surse: metro.co.uk, dailymail.co.uk, telegraph.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează