INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fotbalistul lui Juventus, arestat de două ori în 4 luni » Acuzat de conexiuni cu organizațiile de crimă organizată și violență domestică

Mohammed Ihattaren (21 de ani), mijlocașul olandez al celor de la Juventus, are probleme de ordin juridic. 
Foto: Imago
Mohammed Ihattaren (21 de ani), mijlocașul olandez al celor de la Juventus, are probleme de ordin juridic. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 18:09 / Actualizat luni, 08 mai 2023 20:19

Mohammed Ihattaren (21 de ani), mijlocașul olandez al celor de la Juventus, are probleme de ordin juridic. 

Rotaru a fost la Cluj și a rămas șocat de ce a auzit pe stadion: „Nu-mi venea să cred. Cum să strige ei asta?”
CFR - CSU CRAIOVA 1-1
Rotaru a fost la Cluj și a rămas șocat de ce a auzit pe stadion: „Nu-mi venea să cred. Cum să strige ei asta?”

Juventus vrea să-i rezilieze contractul lui Mohammed Ihattaren

Fotbalistul care are și cetățenie marocană a fost arestat de două ori în ultima jumătate de an, fiind acuzat de legături cu organizațiile de crimă organizată și de violență domestică asupra fostei sale partenere. 

În noiembrie 2022, Mohammed Ihattaren a fost reținut pentru că ar fi amenințat mai multe persoane, numele său fiind trecut într-un dosar legat de conexiuni cu mai multe organizații infracționale, scrie cotidianul spaniol Mundo Deportivo. 

În luna februarie a acestui an, mijlocașul batav a fost arestat din nou, fiind acuzat de fosta iubită că ar fi agresat-o, mai arată sursa citată. Conducerea clubului Juventus vrea să scape de fotbalist, dorind să-i rezilieze contractul valabil până în iunie 2025. 

Crescut în academia celor de la PSV Eindhoven, Mohammed Ihattaren a ajuns la Juventus în august 2021, în schimbul sumei de 1,9 milioane de euro. Torinezii l-au împrumutat, pe rând, la Sampdoria (august 2021-ianuarie 2022) și Ajax (ianuarie 2022- decembrie 2022). Acesta nu a bifat vreo apariție în tricoul echipei mari a lui Juventus. 

VIDEO. Rezumat: Atalanta - Juventus 0-2

Citește și: 

Mijlocașul lui Manchester City, încrezător înainte de meciul cu Real Madrid de pe „Bernabeu”: „De ce ar trebui să ne fie frică de ei?”

Sperietură în West Ham - Manchester United: s-au lovit la cap, dar au continuat jocul, după 7 minute de îngrijiri medicale

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează