INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Sperietură în West Ham - Manchester United: s-au lovit la cap, dar au continuat jocul, după 7 minute de îngrijiri medicale

Tomas Soucek (West Ham)
Tomas Soucek (West Ham)

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 13:40 / Actualizat luni, 08 mai 2023 13:46

Aaron Wan-Bissaka (Manchester United) și Tomas Soucek (West Ham) s-au ciocnit cap în cap, la un duel aerian, și au rămas întinși pe gazon. A intrat și mașinuța cu targa pentru a-i scoate pe margine, dar doctorii le-au permis să-și reia locul în echipă!

Momente de panică pe finalul partidei din estul Londrei, West Ham - Manchester United 1-0, cu implicații la retrogradare și Champions League. La o fază fixă în careul „ciocănarilor" în minutul 80, Aaron Wan-Bissaka, fundașul dreapta al oaspeților, și mijlocașul advers, Tomas Soucek, au sărit la o minge aeriană și s-au lovit cap în cap. Și la reluări, impactul arăta groaznic.

Scandal monstruos, semne obscene și bătaie ca în filmele western! A fost HAOS la Șirna Varnița-Gorgota » Observatorul meciului: „Am luat trei pumni! Nici nu știu de unde au venit”
REPORTAJ LIGA 6
Scandal monstruos, semne obscene și bătaie ca în filmele western! A fost HAOS la Șirna Varnița-Gorgota » Observatorul meciului: „Am luat trei pumni! Nici nu știu de unde au venit”

Aaron Wan-Bissaka (Manchester United) și Tomas Soucek (West Ham), nemișcați pe gazon

Cei doi au căzut în apropierea porții lui Fabiański și au rămas întinși pe gazon, nemișcați, în așteptarea îngrijirilor medicale. Problema părea să fie foarte serioasă, din moment ce s-a făcut apel la targă și la mașinuța de urgență pentru a-i transporta în afara terenului. 

Cinci minute au rămas în atenția medicilor, în timp ce restul jucătorilor s-au adunat îngrijorați în jurul lor. Din fericire, și-au revenit amândoi și nu a fost nevoie să fie evacuați cu targa. Comoția nu era gravă, mai mare sperietura, Wan-Bissaka și Soucek rămânând în echipă!

Soucek, integralist!

Decizia medicilor și a arbitrului Peter Bankes i-a revoltat pe ziariști și pe fani, care au acuzat că nu s-a respectat protocolul valabil în aceste situații și că li s-a permis să și continue, deși contactul a fost violent și puteau exista consecințe. 

„Incredibil, cei doi s-au întors în teren pe picioarele lor și n-au fost înlocuiți, cum trebuia să se întâmple. Nu s-a luat în calcul amenințarea pentru sănătatea și siguranța lor", a criticat The Sun. Numai Wan-Bissaka a fost scos mai târziu, în minutul 87, și înlocuit cu Dalot, în timp ce Soucek a fost integralist.

Și fanii au luat poziție, în comentariile lor pe rețelele sociale. „În ce lume cele două staffuri i-au lăsat pe cei doi să mai joace după o asemenea coliziune?", „Fotbalul continuă să nu acorde atenția cuvenită accidentărilor la cap", „E o glumă că Wan-Bissaka și Soucek au revenit în teren și n-au fost schimbați imediat", „Când va lua Premier League în serios astfel de comoții? Sunt umit de decizia luată" și „Au stat șapte minute să le acorde îngrijiri medicale și, potrivit noilor reguli, n-aveau ce să mai caute pe gazon!", sunt câteva dintre reacții. 

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Vinicius sau Goku? Cum pregătește brazilianul „dubla” cu Manchester City din Ligă: „Deja cu gândul acolo”

Sărbătoare încununată cu victoria lui Napoli pe stadionul „Diego Armando Maradona”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează