INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

A treia cea mai rapidă eliminare din istoria Serie A îl va costa o avere: „Nu scapă de o amendă mare”

Moise Kean a văzut cartonașul roșu la doar 38 de secunde de când îl înlocuise pe Cuadrado / foto: Imago Images +6   FOTO
Moise Kean a văzut cartonașul roșu la doar 38 de secunde de când îl înlocuise pe Cuadrado / foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 08:47 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 08:59

Juventus a pierdut pe Olimpico (0-1) meciul în fața Romei și probabil ultima speranță de a visa la un loc de Ligă. Echipa lui Allegri a terminat în zece oameni, după ce Moise Kean a văzut cartonașul roșu la doar 38 de secunde de când îl înlocuise pe Cuadrado. 

A treia cea mai rapidă eliminare în istoria Seriei A s-a produs după ce atacantul de origine ivoriană l-a lovit fără minge pe Mancini, autorul golului giallorossilor, care-l faultase. „Ne-a pus în dificultate, dar și-a recunoscut greșeala și și-a cerut scuze. Nu scapă oricum de o amendă mare. Poate era nervos că n-a intrat mai devreme, dar avea 9 minute să fie decisiv”, a explicat antrenorul bianconerilor. 

Moise a fost trimis pe teren în minutul 89, iar câteva zeci de secunde mai târziu a fost eliminat pentru o lovitură sălbatică aplicată lui Gianluca Mancini. Atacantul lui Juventus a fost suspendat două etape și amendat cu 10.000 de euro pentru gestul nesportiv.

Juventus l-a transferat cu 28 de milioane de euro

Juventus l-a transferat definitiv pe Moise Kean, atacant care aparținea de Everton.

În vara lui 2021, Juventus l-a împrumutat pe Moise Kean de la Everton pentru două sezoane, mutare care i-a costat 7 milioane de euro pe bianconeri.

Contractul agreat cu Everton presupunea ca împrumutul să se transforme într-un transfer definitiv dacă Moise Kean atingea anumite borne. Acest lucru s-a întâmplat săptămâna trecută, ceea ce a activat transferul definitiv, conform The Athletic.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Barcelona TREMURĂ! Parchetul a denunțat-o pentru plățile către șeful arbitrilor: „Corupție în formă continuată”

VIDEO Și-a SCANDALIZAT propriii fani! Cum a călcat pe bec jucătorul lui Manchester United: „Picătura care a umplut paharul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  08 Martie 2023, 16:58

nu s-a dat jos inca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează