INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Și-a SCANDALIZAT propriii fani! Cum a călcat pe bec jucătorul lui Manchester United: „Picătura care a umplut paharul”

Wout Weghorst, atingând semnul „This is Anfield” înainte de Liverpool - Manchester United
Wout Weghorst, atingând semnul „This is Anfield” înainte de Liverpool - Manchester United

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 22:42 / Actualizat marti, 07 martie 2023 23:18

Wout Weghorst (30 de ani), atacant la Manchester United, a atins celebrul semn „This is Anfield” la intrarea pe teren înainte de partida cu Liverpool, scor 0-7, ceea ce a atras furia fanilor lui United.

Manchester United a suferit duminică poate cea mai umilitoare înfrângere din istoria clubului, 0-7 pe terenul marii rivale, Liverpool.

Atacantul olandez Wout Weghorst a fost titular și a jucat până în minutul 58, la 0-3. Weghorst a ajuns principala țintă a fanilor lui United ulterior, dar nu pentru prestația sa, ci pentru ceea ce a făcut înainte de meci.

Soția româncă a moștenitorului Ferrari a făcut furori la prima cursă de Formula 1! Cum au surprins-o fotoreporterii in Bahrain
FERRARI
Soția româncă a moștenitorului Ferrari a făcut furori la prima cursă de Formula 1! Cum au surprins-o fotoreporterii in Bahrain

Cum i-a înfuriat Wout Weghorst pe fanii lui Manchester United

La ieșirea pe teren, Weghorst a atins semnul „This is Anfield” de pe tunelul care leagă terenul de joc și vestiarele. Fanii lui Manchester United au asociat gestul fotbalistului cu declarațiile acestuia din 2020, când Weghorst spunea că „Liverpool mi s-a părut întotdeauna specială, mi se face pielea de găină când aud «You'll Never Walk Alone»”.

De acolo, s-au dezlănțuit. Suporterii „diavolilor roșii” nu l-au menajat pe Weghorst, pe care l-au transformat în ținta numărul 1 pe social media:

  • „Gata, a fost picătura care a umplut paharul. Să nu cumva să-l transferați definitiv!”
  • „Weghorst face așa ceva purtând tricoul lui United? Sunt dezgustat”

Iar jurnalistul Richard Keys, prezentator la beIN Sports, a scris într-un blog că „Weghorst este cel mai slab jucător pe care l-am văzut vreodată la United”.

Explicația lui Wout Weghorst: „Am vrut să-l enervez pe Virgil van Dijk”

Valul de reacții a provocat o reacție din partea fotbalistului olandez. Acesta susține că a atins semnul pentru a-l enerva pe conaționalul Virgil van Dijk, fundaș la Liverpool. Imaginile susțin versiunea lui Weghorst, întrucât el și Van Dijk au trecut prin dreptul semnului în același timp.

„În mod normal nu răspund la subiectele din media, dar de data aceasta o fac pentru că fanii uimitori ai lui Manchester United sunt importanți pentru mine. Vreau să clarific videoclipul care circulă în social media.

Am știut de la echipa națională că Virgil (n.r. - Van Dijk) atinge mereu semnul și unica mea intenție a fost să-l opresc din a-l atinge și astfel să-l enervez înainte de meci.

În copilărie am susținut-o mereu pe FC Twente și acum, ca mândru jucător al lui Manchester United, dedicarea mea față de acest club nu poate fi pusă la îndoială.

Duminică a fost o zi teribilă pentru noi toți, vom da totul pentru a ne revanșa săptămânile viitoare. Vom reveni și ne vom îndeplini obiectivele din acest sezon!”, a scris Weghorst. 

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Mirror a dezvăluit cum și-a „torturat” Ten Hag jucătorii după dezastrul cu Liverpool

Real Madrid a încercat o superlovitură chiar la Londra, înainte de Chelsea - Dortmund!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  08 Martie 2023, 00:05

Norocul lui Torje ar fi ca - dacă ar juca azi la United - i-ar trebui un scaun ca sa atingă semnul. Deci, Torjinho, you are safe, buddy.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează