INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Moratti: "Mi-ar plăcea să vină Mihajlovici în locul lui Mourinho"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

Sinisa Mihajlovici se numără printre favoriţii lui Massimo Moratti pentru a-l înlocui pe Jose Mourinho în funcţia de antrenor al Interului. Tehnicianul Cataniei are avantajul faptului că a mai lucrat pentru nerazzurri în mandatul lui Roberto Mancini şi a fost invitatul italienilor la finala Champions League de la Madrid.

"Mihajlovici este un antrenor cu un caracter extraordinar şi are capacitatea de a progresa foarte rapid. E respectat de jucătorii lui Inter, chiar dacă e prieten cu majoritatea lor. Îl admir, iar raporturile dintre noi sînt excelente.

În ceea ce priveşte relaţia cu el, mi-ar plăcea ca el să fie viitorul antrenor al Interului, însă pînă acum nu am luat nici un fel de hotărîre", a spus Moratti pentru Sky.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  24 Mai 2010, 22:34
Postat de pe 24 Mai 2010, 16:12

Daca vine asta sigur nu o sa mai ia titlul inter la anul.numai cand te uiti la fata lui vezi ca e un ratat mare.

Bah Prostule daca si Mihajlovici este un ratat u ce esti? cand o sa ai u performantele lui atunci sa vi sa vorbesti aici ! Rata'ule toti au pornit de jos si au ajuns gen Mourinho etc..asa ca asta e poata sansa lui .. ma mir ca na-i zis ca antrenezi u mai bine ca el !! dute la scoala Ma si mai lasa Calculatorul sa repisre RATATULE

 •  24 Mai 2010, 20:22

eu cred ca o sa vina pep guardiola cel putin asa declara cei de la inter

 •  24 Mai 2010, 20:00

Daca si Mihajlovic are un caracter extraordinar inseamna ca fratii becali sunt sfinti. M-as bucura sa vina ca antrenor pe banca lui inter.Forzza Roma!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close