INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho, criză de nervi înaintea începerii campionatului: "Cine sunt luminații care iau astfel de decizii? Cred că acum stau ascunși!"

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 09:20 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 10:17

După ce a aflat programul echipei sale, Jose Mourinho (57 de ani) a facut o criză de nervi, fiind supărat pe numărului mare de meciuri din următoarea perioadă.

Tottenham este una dintre posibilele adversare ale Botoșaniului în Europa League, în cazul în care moldovenii trec de macedonenii de la Shkendjia. Echipa din capitala Angliei urmează să joace nu mai puțin de 9 partide în 22 de zile, fapt care ar putea da speranțe echipei lui Marius Croitoru.

"Este imposibil, este inuman. Cine sunt luminații care iau astfel de decizii? Cred că acum stau ascunși! Ce echipă joacă duminică, marți, joi, duminică, marți, joi și din nou duminică?" a declarat portughezul.

"Vrem să luptăm pe toate fronturile"

Echipa antrenată de Mourinho va debuta în noul sezon duminică, împotriva celor de la Everton. Aceștia ar urma să joaca meciul de Europa League cu Lokomotiv Plovdiv, apoi în campionat cu Southampton. Duelul cu FC Botoșani ar putea avea loc după o partidă de Cupa Ligii Angliei, cu condiția ca ambele echipe să se califice în faza următoare a competiției europene.

"Este ceva unic, sunt atâtea riscuri, în primul rând de accidentări. Nu putem decide că nu ne interesează vreuna din competiții, este împotriva ambițiilor noastre, a spiritului acestui club. Noi vrem să luptăm pe toate fronturile." a precizat Jose Mourinho.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ciprian Tătărușanu și-a ales numărul la AC Milan! Ce salariu va avea în Serie A și care au fost primele cuvinte despre transfer

Marele secret al lui Cristiano Ronaldo: cine e în spatele evoluțiilor excepționale din 2020

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează