INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON - MAN. UNITED 0-2

Mourinho desființează o legendă a lui United: "El nu comentează, doar critică. Nu e vina lui Pogba că astăzi câștigă mai mulți bani decât el"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 10:13

Managerul lui Man. United i-a răspuns lui Paul Scholes, care a spus recent că Pogba doar merge pe teren. ”Dacă va decide să devină manager într-o zi, sper să poată avea măcar 25 la sută din succesul meu. Adică în jur de șase trofee. Aș fi fericit pentru el".

După trei egaluri la rând în Premier și o eliminare stupefiantă în fața lui Bristol, în Cupa Ligii Angliei, José Mourinho a început cu o victorie 2018 și i-a dat o replică usturătoare lui Paul Scholes, o legendă a lui Man. United. Care a criticat în ultima vreme jocul "diavolilor" la BT Sport, spunând inclusiv că "Pogba doar merge pe teren".

"Scholes era fenomenal, a marcat istoria clubului meu, a fost unul dintre cei mai buni mijlocași pe care i-am văzut. Dar, ca analist, el nu încetează să critice. El nu comentează, nu știe decât să critice", a declarat managerul.

"Cel mai urât om din fotbal"

Mourinho, numit de Noel Gallagher (ex-Oasis, fan City) "cel mai urât om din fotbal", l-a apărat pe Pogba, francezul fiind ales MVP la 2-0 cu Everton. "Nu e vina lui Pogba că astăzi câștigă mai mulți bani decât Scholes. Și nu toți putem fi fenomenali, așa cum a fost el pe gazon. Pogba dă tot ce are mai bun și uneori joacă foarte bine, uneori bine și uneori mai puțin bine".

Încă o înțepătură, la final: "Dacă Paul Scholes va decide să devină manager într-o zi, sper să poată avea măcar 25 la sută din succesul meu. Adică în jur de șase trofee. Aș fi fericit pentru el".

"Paul Scholes va rămâne în cărțile despre istoria fotbalului doar ca un jucător fenomenal. Ca analist, niciodată nu va fi acolo"
José Mourinho, manager Man. United

"După această victorie, poate sunt norocos, iar Scholes și regii rock ’n’ roll-ului vor recunoaște că a fost o prestație bună pe Goodison Park"
José Mourinho, manager Man. United

105.000.000 €a plătit Man. United pentru Paul Pogba în 2016, când l-a transferat de la Juventus

435 de zile fără eșec cu Pogba în echipă

Paul Pogba este talismanul lui Manchester. Au trecut nu mai puțin de 435 de zile de când United nu pierde în Premier League când joacă francezul. După acel dezastruos 0-4 cu Chelsea, din 23 octombrie 2016, "red devils" nu au mai fost învinși în 34 de partide cu Pogba pe teren, având 21 de victorii și 13 egaluri. Fără el, Mou s-a înclinat de 5 ori.

Wenger îl atacă pe Thierry Henry

Arsène Wenger, record de meciuri în Premier (811), are și el un analist care-l deranjează: Thierry Henry, fostul său jucător, acum la Sky Sports. "Unii oamenii sunt plătiți să vorbească, să vorbească și iar să vorbească. Pe ei nu-i interesează decât să facă aluzii inteligente și pline de tâlc", l-a ironizat managerul lui Arsenal după 1-1 cu West Brom.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  02 Ianuarie 2018, 13:50

Mourinho e un fel de Dan Petrescu cu buget nelimitat. Nu joaca nimic dar castiga meciurile.

771545396317549
Eugen Iustin  •  02 Ianuarie 2018, 13:33

Man united joaca mizerabil si la bugetul pe care il are e jenanta distanta fata de city, atat ca puncte dar mai ales ca fotbal prestat.

demolarii
demolarii  •  02 Ianuarie 2018, 11:16

Deciziile luate de un Manager, au rezultate. Când Mourinho va avea un sfert din succesul lui Scholse la Mana U , aducând în aceasi proporție beneficii clubului. Deocamdată că manager , Mourinho își vinde imaginea obtinuta în trecut pentru a aduce un beneficiu.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează