INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

Mourinho face orice pentru a aduce acest jucător la United! A făcut deja două oferte

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 18 martie 2017 22:45

Atacantul formației Everton, Romelu Lukaku ar putea ajunge în vară la Manchester United.

Conform Daily Star, Ed Woodward, directorul general al clubului Manchester United, s-a întâlnit în urmă cu câteva zile cu Mino Raiola, impresarul internaționalului belgian. Lukaku și-a manifestat în mod public intenția de a părăsi Everton, refuzând oferta de prelungire a contractului făcută de clubul din Liverpool, care i-ar fi adus un salariu de 100.000 de lire sterline pe săptămână.

Jose Mourinho a rămas un fan al lui Lukaku, în ciuda faptului că el era antrenor la Chelsea, când acesta a fost vândut la Everton. Potrivit clubcall.com, lusitanul ar fi de acord cu un schimb Rooney-Lukaku. Conducerea "caramelelor" ar agrea readucerea căpitanului Angliei pe Goodison Park după 13 sezoane.

Un avantaj de care vrea să profite Manchester United este faptul că jucătorul este impresariat de Mino Raiola. Clubul se află în relații foarte bune cu agentul italian, acesta aducându-i anul trecut pe Old Trafford pe Paul Pogba și Henrikh Mkhitaryan.

În vârstă de 23 de ani, Lukaku a venit la Everton în august 2014 de la Chelsea pentru suma de 30 de milioane de euro. Cotat la 42 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, internaționalul belgian mai are contract cu "albaștrii" până în iulie 2019.

22 de goluri a înscris atacantul în 56 de partide pentru naționala Belgiei, debutând în 2010

30 de meciuri a jucat Lukaku în acest sezon în toate competițiile reușind 20 de goluri și 6 pase de gol

60.000.000 €ar fi dispus Mourinho să plătească pe belgian, considerându-l înlocuitorul perfect pentru Ibrahimovici (35 de ani) și Rooney (31 de ani)

Surse: dailystar.co.uk,clubcall.comthesun.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
193362711159356
Andrasi Nikolas  •  19 Martie 2017, 11:42

Lukaku o varianta buna pentru al inlocui pe Zlatan Ibrahimovic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează