INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Mourinho n-a plecat cu mîna goală de la Chelsea » Cîți bani a luat după ce a fost demis

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2015 18:00

Jose Mourinho a avut cel mai slab an din cariera de antrenor și conducerea lui Chelsea a decis astăzi să-l dea afară.

Totuși, Mourinho n-a plecat cu mîna goală de la Chelsea. Antrenorul portughez avea stipulată o clauză în contract conform căreia ar fi trebuit să primească 40 de milioane de lire sterline (54 de milioane de euro) dacă era dat afară, însă jurnalistul BBC Dan Roan scrie că, de fapt, Mourinho va primi mult mai puțin.

" Jose Mourinho a avut azi o întîlnire în jurul orei 14:30 GMT (16:30 ora României) cu oficialii clubului, în care a aflat că Chelsea vrea să îi rezilieze contractul.

Pînă la urmă nu va primi 40 de milioane de lire (54 de milioane de euro), clauza de reziliere, ci doar salariul rămas pînă la finalul sezonului, adică restul de bani pînă la 12 milioane de lire sterline (16 milioane de euro)", a scris jurnalistul Dan Roan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
plischi
plischi  •  18 Decembrie 2015, 06:12

joci, nu joci, conturile cresc, daca ai nume!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  18 Decembrie 2015, 06:00
Postat de mihai231 pe 17 Decembrie 2015, 20:17

stai linistit pe asta o sa-.l vedem cat de curand la Real:))))

ITI FACI ILUZII.. P ACI NU L VREA NIMENI.. LA HINCHA L A URAT SI CAND ERA AICI.. IAR CIORBA REINCALZITA.. NU I DE REAL SI FLORENTINO..O SA VEZI

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  18 Decembrie 2015, 05:51
Postat de bvd_magheru pe 18 Decembrie 2015, 00:27

Este Capitalism si banul circula pe trasee nepravazute in tzarile bogate nu in saracii date ca model precum Polonia . Romania nu exista . Romania a fost puternica numai pe timpul lui Ceausescu . Atnci Romania discuta de la egal la egal cu puterile vestului . Atunci trebuia sa ai ceva la cap sa iti doresti sa culegi capsuni in spania .

TU ESTI PREA.. DE PE MAGARU..CA SA INTELEGI..LUMEA IN CARE TE INVARTESTI.. UITA TE IN OGLINDA SI.. FII SINCER CU TINE.. ITI PLACE CEEA CE VEZI.. :) DESI TE DAI ARISTOCRACRAT P ACI ..EU TE MIROS DE LA MII DE KM DISTANTA.. ESTI TRIST SI... FARA SPERANTA.. ESTI INUTIL..PANA SI PT TINE.. D APAI PT ALTII..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează