INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mourinho a refuzat banii arabilor! Tehnicianul va negocia cu o altă forță din Europa

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 13:57 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 14:13

Jose Mourinho (60 de ani) este un antrenor liber în contract în acest moment după ce a fost demis de AS Roma din cauza rezultatelor nefavorabile. Totuși, tehnicianul portughez nu duce lipsă de oferte și a primit deja mai multe propuneri de a antrena.

Cel supranumit cândva „The Special One” a refuzat oferta primită de la Al-Shabab și se află în negocieri cu o altă echipă din Serie A, menționează cotidianul The Times

Dinamo caută atacanți, dar și echipe unde să-i exileze pe străinii de care vrea să scape: sursele GSP susțin că unul dintre „greii” vestiarului e în pericol!
DINAMO
Dinamo caută atacanți, dar și echipe unde să-i exileze pe străinii de care vrea să scape: sursele GSP susțin că unul dintre „greii” vestiarului e în pericol!

Mourinho negociază cu Napoli

Jose Mourinho nu și-ar dori o experiență în afara Europei, acesta fiind motivul pentru care tehnicianul portughez a declinat oferta primită din partea celor de la Al-Shabab. Fostul manager de la Real Madrid va avea o întâlnire cu președintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, în această săptămână pentru a discuta despre o posibilă colaborare.

Jorge Mendes, agentul lui Mourinho, va fi cel care va intermedia aceste negocieri. Portughezul nu își dorește să plece din Italia și ar fi tentat să aleagă una alt nume mare aflat într-o situație critică. Napoli este pe locul 9 în Serie A și este o umbră a campioanei din sezonul trecut. După despărțirea de Luciano Spalletti, Napoli a schimbat deja un antrenor în actuala stagiune, concediindu-l pe Rudi Garcia la mijlocul lui noiembrie și înlocuindu-l cu Walter Mazzarri.

Mourinho a fost demis de la Roma după doi ani și jumătate. El a câștigat 68 de partide din cele 138. În 2022 a câștigat UEFA Conference League.

Mourinho în 2010: „N-are De Laurentiis bani pentru mine!"

Fostul antrenor al Romei uită de declarațiile pe care le-a făcut în februarie 2010, anul succesiv câștigării Tripletei, când era sus pe val: „Nu mă vrea De Laurentiis? Nu are bani ca să mă ia!". Și nu era deloc departe de adevăr, în condițiile în care Mourinho câștiga în sezonul 2009-2010 suma netă de 12 milioane de euro.

Cu trei mai multe decât primea înaintea performanței neegalate în Serie A, de a câștiga titlul și Cupa Italiei plus Liga Campionilor în același sezon. Plecarea la Real Madrid i-a adus cel mai mare contract de până atunci al unui tehnician în fotbalul mondial, Real Madrid plătindu-l cu 15,3 milioane de euro. La AS Roma era remunerat cu 7 milioane plus bonusuri.

26de trofee a câștigat în cariera de antrenor Jose Mourinho, ultimul fiind Conference League cu AS Roma în 2021-2022

Citește și alte știri:

Istvan Kovacs în lotul FIFA pentru Cupa Mondială din 2026! Arbitrul român a participat la primul seminar

A uitat de unde a plecat? Cristiano Ronaldo: „Îmi doresc cel mai mult să joc la Al-Nassr! Varianta de a juca în Portugalia, exclusă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Ianuarie 2024, 17:23

...cel mai bun antrenor din toate timpurile ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează