INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SAUDI PRO LEAGUE

Cristiano Ronaldo nu vrea să se retragă de la fosta echipă: „Varianta de a juca acolo este exclusă!”

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al-Nassr
Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al-Nassr

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 13:38 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 16:13

Starul portughez Cristiano Ronaldo (39 de ani) consideră că o întoarcere în campionatul Portugaliei pentru a-și încheia cariera este lipsită de sens.

Văzut ca un idol de suporterii lui Sporting Lisabona, unde a debutat în fotbalul mare și de unde a fost transferat de Manchester United, Cristiano Ronaldo le-a spulberat visul fanilor portughezi de a-l revedea în tricoul echipei care l-a crescut.

Cristiano Ronaldo îi spune pas campionatului Portugaliei

Starul lusitan al celor de la Al-Nassr a spus că cel mai mult își dorește să evolueze pentru actuala sa formație și a exclus direct posibilitatea de a se întoarce în Portugalia.

Adrian Mutu, detalii despre negocierile cu CFR Cluj: „Nu mă gândeam că va fi așa repede”
CFR CLUJ
Adrian Mutu, detalii despre negocierile cu CFR Cluj: „Nu mă gândeam că va fi așa repede”

„Revenirea mea în liga portugheză nu are sens. Voi împlini 39 de ani în câteva zile, iar sezonul care mi-a rămas și încă un an voi juca la Al-Nassr, ceea ce îmi doresc cel mai mult.

Și când voi împlini 40 de ani, așa cum spune în glumă prietenul meu Jose Semedo, să vedem ce se întâmplă.

Dacă joc până la vârsta de patruzeci de ani, ar fi un obiectiv fantastic la acest nivel. După aceea, dacă totul este bine, 41, 42... nu știm. Dar posibilitatea de a juca în Portugalia este exclusă!”, a declarat Cristiano Ronaldo, conform Record.

CR7 consideră Saudi Pro League peste Ligue 1

Cristiano Ronaldo (38 de ani) evoluează pentru Al Nassr și a fost prezent la Premiile Globe Soccer, în Emiratele Arabe Unite. Starul portughez a fost cel mai bun marcator al anului 2023, cu 54 de goluri.

În cadrul acestei ceremonii, Ronaldo a primit „Maradona Award” pentru cele 54 de reușite pe care le-a avut în anul recent încheiat.

Pe scenă, Cristiano Ronaldo a vorbit despre campionatul în care evoluează. Mai mulți jucători de top au ales echipe din Arabia Saudită, precum Sadio Mane, Karim Benzema, N'Golo Kante, Fabinho, Neymar sau Kalidou Koulibaly, iar nivelul competiției a crescut. Starul portughez este de părere că nivelul a crescut atât de mult încât a depășit Ligue 1: „M-am gândit că ar fi o oportunitate mai bună pentru mine. De ce să nu dau șansa unei alte țări?

Am venit aici să schimb mentalitatea. Nu sunt arogant, dar am spus asta acum un an. Lucrurile se schimbă, lumea se schimbă, fotbalul se schimbă, regulile se schimbă, totul se schimbă. Deci, transferul meu cred că a fost o mișcare bună. Mă simt foarte fericit la Al-Nassr, a fost o mare schimbare. Mulți jucători buni au venit aici.

Acum vin aici antrenori, directori sportivi sau chiar nutriționiști. Saudiții se află într-un proces care va dura mult, dar pas cu pas, vom ajunge la cel mai înalt nivel. Cred că Arabia Saudită va fi în primele trei sau patru din lume. Saudi Pro League este deja un campionat mai competitiv decât Ligue 1, pot spune asta după un an petrecut aici. Suntem mai buni decât Franța deja.

În Franța ai 2-3 echipe mai bune, aici nivelul este mai competitiv. Aceasta este doar părerea mea, joc aici de un an și știu ce vorbesc”, a spus Cristiano Ronaldo, după ce a primit „Premiul Maradona”.

VIDEO Imagini cu Cristiano Ronaldo trăgând tare în sala de forță

Citește și:

Dinamo caută atacanți, dar și echipe unde să-i exileze pe străinii de care vrea să scape: sursele GSP susțin că unul dintre „greii” vestiarului e în pericol!
DINAMO
Dinamo caută atacanți, dar și echipe unde să-i exileze pe străinii de care vrea să scape: sursele GSP susțin că unul dintre „greii” vestiarului e în pericol!
Soluții noi pentru Kopic! Cum ar putea arăta Dinamo în derby-ul cu Rapid: încă un debut + revine Politic
DINAMO
Soluții noi pentru Kopic! Cum ar putea arăta Dinamo în derby-ul cu Rapid: încă un debut + revine Politic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează