INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Jose Mourinho a cucerit din nou internetul! Bilețelul „de avarie” trimis lui Rui Patricio pentru a păstra egalul cu Fiorentina!

Bilețelul ajunge de la Mourinho la Rui Patricio // Foto:  captură DAZN
Bilețelul ajunge de la Mourinho la Rui Patricio // Foto: captură DAZN

Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2023 11:31 / Actualizat luni, 11 decembrie 2023 14:26

Jose Mourinho (60 de ani) s-a folosit de un copil de mingi de pe Olimpico pentru a-i transmite indicații tactice portarului Rui Patricio. Echipa îi rămăsese în nouă după cartonașele roșii primite de Zalewski și Lukaku și încerca să conserve scorul de 1-1.

AS Roma a scos un egal chinuit pe Olimpico împotriva Fiorentinei (1-1), în condițiile în care giallorossii au rămas aseară din minutul 87 în opt jucători de câmp (eliminați Zalewski și Romelu Lukaku). Finalul dramatic i-a aparținut însă lui Jose Mourinho. 

Barcelona a ajuns ținta glumelor » Cele mai tari meme după umilința cu Girona
Barcelona - Girona
Barcelona a ajuns ținta glumelor » Cele mai tari meme după umilința cu Girona

Intrat în panică și temându-se că va pierde meciul, antrenorul portughez a găsit soluția pentru a le transmite indicații elevilor săi și s-a folosit de un copil de mingi. L-a chemat la margine și i-a înmânat un bilețel pe care să i-l dea portarului Rui Patricio și acesta să pună în practică ordinele.

Rezervele El Shaarawy și Bove, puși să țină barele!

Jose Mourinho a cucerit din nou internetul! Bilețelul „de avarie” trimis lui Rui Patricio pentru a păstra egalul cu Fiorentina!
Bilețelul „de avarie” al lui Mourinho. Ce artificiu a făcut antrenorul Romei pentru a păstra egalul cu Fiorentina!

Cu ajutorul camerelor DAZN, care a difuzat live partida din Serie A, s-a descoperit mesajul gândit de Mourinho pentru ultimele minute de presiune pusă de Viola. "The Special One" a scris numele lui El Shaarawy (Sha) și Bove (Bov), rezervele intrate în repriza secundă, care trebuiau să stea la cele două bare la cornerele Fiorentinei, lucru evidențiat de desenul unei porți și de cuvintele scrise sub cele două nume.

Puștiul blond, Lukas Bruscaglia, mijlocaș la echipa U15 a Romei, a fugit către buturile capitolinilor și i-a pasat bilețelul goalkeeperului lusitan. Acesta l-a luat într-o fază în care nu trebuia să fie atent la atacurile adversarilor, l-a citit de mai multe ori ca să-l memoreze și apoi l-a returnat copilului. Roma a rezistat asediului și a evitat înfrângerea pe teren propriu.

Nimeni nu a vorbit, Roma a intrat în silenzio stampa

Mourinho a lipsit de la conferința de presă (echipa a intrat în silenzio stampa), pentru a nu fi nevoit să răspundă întrebărilor presei despre ceea ce s-a întâmplat la acest meci, mai ales în repriza secundă. Nu era însă prima oară când managerul de 60 de ani apelase la acest fel de „curier". 

Jose Mourinho a cucerit din nou internetul! Bilețelul „de avarie” trimis lui Rui Patricio pentru a păstra egalul cu Fiorentina!
Jose Mourinho // Foto: Imago

În septembrie 2021, la un joc cu Atalanta, în care Roma era condusă cu 2-3, Jose a decis să joace cu cinci atacanți, El Shaarawy, Carles Perez, Mkhitaryan, Borja Mayoral și Abraham, plus Pellegrini, schimbând sistemul într-un 3-1-4-2 superofensiv. 

130de meciuri a condus-o Mourinho pe AS Roma, înregistrând 65 de victorii, 29 de remize și 36 de eșecuri, golaveraj 206-138

Iar noua așezare tactică i-a fost transmisă cu bilețel căpitanului Pellegrini. Din păcate pentru giallorossi această dispunere disperată în teren nu a adus golul egalizator la Bergamo.

4este locul ocupat de AS Roma în Serie A după 15 etape, cu 25 de etape, la egalitate cu Bologna și la 13 puncte de liderul Inter

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Guardiola e îngrijorat » Haaland, în pericol să rateze Campionatul Mondial al Cluburilor
MANCHESTER CITY
Guardiola e îngrijorat » Haaland, în pericol să rateze Campionatul Mondial al Cluburilor
Xavi, explicații după înfrângerea Barcelonei: „Asta a fost problema”
BARCELONA - GIRONA 2-4
Xavi, explicații după înfrângerea Barcelonei: „Asta a fost problema”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  11 Decembrie 2023, 13:57

De data asta era greu să se lege de arbitraj. La Lukaku e roșu clar, noroc că doar l-a agățat cu vârful ghetei. La Zalewski e întrebarea clasică, merita să-i dai al doilea galben? Mai ales că primul a fost pentru o prostie, o întârziere a unei repuneri. Dar, clasic, arbitrul are acoperire regulamentară.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează