INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A FENTAT REGULAMENTUL

Mourinho şi-a dirijat echipa din tribună. Va fi suspendat din nou?

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Antrenorul portughez riscă să fie sancţionat pentru spectacolul dat la ultima partidă. Suspendat 3 etape după scandalul de la meciul cu Sampdoria, Jose Mourinho n-a rezistat duminică şi a coborît deasupra băncii de rezerve pentru a le da indicaţii jucătorilor lui Inter, de la o distanţă de cel mult 10 metri!

 

"The Special One" a stat în loja VIP doar o parte din prima repriză, după care, enervat de evoluţia lui Mario Balotelli, a coborît la balustradă şi a fost auzit ţipînd la elevii săi şi gesticulînd nervos. La fel a făcut recent şi Venturato, antrenorul lui Cremonese, care şi-a dirijat echipa din tribună. Comisia de Disciplină poate invoca Codul de Justiţie Sportivă, articolul 22.7, potrivit căruia "antrenorii afectaţi de suspendare nu pot desfăşura nici o activitate prin care să-şi conducă echipa în timpul meciurilor, fiindu-le strict interzis accesul în teren, la vestiare şi în zona spaţiilor tehnice".

 

Mourinho îşi va ispăşi ultima etapă de suspendare la meciul din etapa viitoare, de la Catania, urmînd să reintre peste 12 zile, la o altă deplasare în Sicilia, contra lui Palermo.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează