INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho vrea un fundaș central de la Chelsea » A fost om de bază în mandatul său la echipa lui Abramovici

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 18:33

Fundașul lui Chelsea Kurt Zouma, 22 de ani, ar putea ajunge în vară la Manchester United, fiind dorit de antrenorul Jose Mourinho.

Zouma a fost o piesă importantă în cel de-al doilea mandat al lui Mourinho, ajutând echipa să câștige al cincilea titlu din istoria clubului.

După plecarea lui Mourinho, internaționalul francez a suferit o ruptură a ligamentelelor încrucișate la genunchiul drept, chiar într-un meci cu Manchester United. El a suferit o intervenție chirurgicală și a lipsit de pe teren timp de șase luni. De atunci el nu a mai fost om de bază la echipa londoneză.

15 aparițiia bifat în acest sezon francezul în toate competițiile

Cu toate acestea, actualul antrenor al lui Chelsea, Antonio Conte, îl vede pe Zouma un important jucător al echipei și nu dorește să se despartă de el, mai ales că John Terry va pleca la sfârșitul sezonului.

2 selecțiia strâns Zouma la naționala Franței 

În ultimele săptămâni, au apărut speculații în presa engleză că Mourinho mai este interesat de la Chelsea, pe lângă Zouma, și de mijlocașul ofensiv Willian.

Zouma a semnat cu Chelsea în ianuarie 2014 de la Saint-Étienne pentru 14,6 milioane de euro, însă a rămas sub formă de împrumut la formația franceză până la finalul acelui sezon.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani mai are contract cu gruparea londoneză până în iulie 2019.

surse: thesun.co.uk, thehardtackle.com, metro.co.uk

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează