INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Proprietarul lui Napoli, anunț triumfător după cucerirea titlului: „Abia am început! Acum vrem Champions League”

Aurelio De Laurentiis // sursă foto: Twitter
Aurelio De Laurentiis // sursă foto: Twitter

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 00:18 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 00:28

Aurelio De Laurentiis (73 de ani), proprietarul lui Napoli, a făcut un anunț triumfător după ce napolitanii au devenit campioni ai Italiei pentru a treia oară în istorie.

Prezent pe stadionul „Diego Armando Maradona”, De Laurentiis a luat cuvântul la scurt timp după fluierul final din Udinese - Napoli.

Proprietarul clubului a anunțat că antrenorul Luciano Spalletti va rămâne la cârma echipei și că următoarele obiective sunt păstrarea titlului și cucerirea fotbalului european!

Udinese - Napoli 1-1 » Pentru D10S! Nebunie pe străzile din Napoli. Echipa la care Maradona a scris istorie e din nou campioană în Italia, după 33 de ani
UDINESE - NAPOLI
Udinese - Napoli 1-1 » Pentru D10S! Nebunie pe străzile din Napoli. Echipa la care Maradona a scris istorie e din nou campioană în Italia, după 33 de ani

Aurelio De Laurentiis, anunț triumfător după ce Napoli a câștigat campionatul: „Acum ne lipsește Champions League”

„Acesta este încununarea unei așteptări de 33 de ani. Când am ajuns aici, am zis că ne va lua 10 ani să ajungem în Europa, ceva ce am realizat anticipat, și alți 10 ani să câștigăm Scudetto. Am reușit asta mai devreme de asemenea!

Acum ne lipsește să câștigăm încă un titlu și Champions League. Acest proiect nu se oprește aici, acesta este doar un punct de plecare. Luciano Spalletti va continua aici”, a precizat De Laurentiis.

De Laurentiis a salvat-o pe Napoli în 2004, când clubul avea datorii uriașe, de zeci de milioane de euro, și retrogradase în Serie C, a treia ligă italiană.

Albaștrii au revenit în elita Calcio și anul acesta sunt încântători, au câștigat Serie A și s-au calificat în sferturile de finală ale Champions League, unde au fost eliminați de AC Milan. 

Galerie foto - Așa a fost sărbătorit titlul în Napoli

+23 FOTO

Citește și: 

Vali Moraru, primul dialog cu Gigi Becali după ce a urlat la patronul FCSB: „Asta m-a deranjat!”

Rotaru a dezvăluit ce i-a scris Andrei Ivan la două noaptea, după penalty-ul ratat cu FCSB: „Nea Mihai...”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
elgabri
elgabri  •  05 Mai 2023, 12:11

Probabil ca omu a tras si el ceva la masea si se crede leu ;)))

gazistu
gazistu  •  05 Mai 2023, 09:44

cu scudettoo in italia il inteleg, dar sa castige CH L??? ...e greu si pt City si PSG care pompeaza bani fara limite ... si inca mai asteapta..dapai Napoli?!

VardyParty
VardyParty  •  05 Mai 2023, 04:32

Aoleu, săracu’ Aurelio, sa speram ca ce are nu e transmisibil. Acu’ in vezi si pe Șucku!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează